Merhaba Arkadaşlar,
ikili ve çoklu polimige girmemek icin bazi konularda yorum yapmiyorum, Tümeri en çok eleştiren benim belkide. Ancak Neden? Tümer Benim Hasmimmi? Yada Bu forumda onu eleştirenlerin düşmanimi? dedimki 1 Yorumumda Bize 3 5 Maç Kurtacak adam lazim degil 20 25 hafta oynacak takimi sirtlayacak Abilik yapacak Basacak Koşacak parçalayacak Futbolcu lazim.Şimdi Allah Aşkına 1 2 Maç Kazandiran Futbolcularlami BJK Kayseri Gençlerbirligi Gibi takimlarin Rakibi olacak Bu kadarmi Beşiktaşliyiz? 2 Büyük Kalsin istiyorsaniz Buyurun Gecen Sene Fenerbahçeyi Yenen Kadro Burda 1 2 Maç yendi diye Göklere cikarttigimiz.. Ben Beşiktaşlı Doğdum ve Allahın izni ile öyle ölecegim Firsatim Oldukca Lisansli ürün alirim Maça Biletimle Girerim Gerekirse Amigolugun Kralini Yaparim Yönetimden Ya Para Ya Bilet demem.. Bilmem Anliyormusunuz? Tümer Sergen vs Benim Gibi Ve Sizler Gibi Karsiliksiz Beşiktaşlı Olamaz. Para ile tutulan işcidir bunlar. Bize Düşen tabikide İyi olunca övmek Kötü Olunca Eleştirmek Tümer 10/2 olmustur Bana GÖRE 10/6 olmadan da iyi diyemem Ben günlük yaşamayi sevmiyorum ben ASIRLIK bir Klubün 33 senelik taraftariyim 3 gün gülecegim diye 33 sene daha aglayamam.
Hayatta Beşiktaş!!
Hayatimizin Kiymetini Bilelim.
Konu odin tarafından (07-04-2006 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir..
|