Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2009, 08:57   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Komutan' Luisao Fener'e

Click the image to open in full size.
Fenerbahçe; Edu gönderilir, Lugano da imzalamazsa Benfica'nın 'komutan' lakaplı 1.93'lük Brezilyalı stoperi Luisao'yu transfer edecek.
Fenerbahçe, savunmada yaşanan sıkıntıyı bir dünya yıldızıyla gidermeye hazırlanıyor. Sakatlığı bulunan Edu ile yolların ayrılması, Avrupa'dan bazı takımlarla flört eden Lugano'nun da sözleşme yenilememesi halinde, süper bir sambacı daha transfer edilecek. "Edu giderse alternatifi hazır" diyen sportif direktör Aykut Kocaman'ın ismini açıklamadığı bu futbolcunun, Benfica'nın Brezilyalı yıldızı Luisao olduğu öğrenildi. Tedbirli davranan Fenerbahçe'nin bir süredir Luisao için Portekiz kulübüyle temasta olduğu ve prensipte anlaşma sağladığı belirtildi.
Sarı-lacivertli yönetimin, Luisao için Benfica'ya 8 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi göze aldığı ifade edildi. Fenerbahçe'nin Luisao ile yaptığı görüşmelerin de olumlu geçtiği, yıldız futbolcunun gelmeye hazır olduğu kaydedildi. Sambacının F.Bahçe'ye sıcak bakmasında, Cruzeiro'da beraber top koşturduğu Alex faktörünün önemli rol oynadığı vurgulandı. 27 yaşında, 1.93 boyundaki Luisao, Brezilya Milli Takımı'nda da ilk 11'de forma giyiyor. Yıldız futbolcu, sahada arkadaşlarına neler yapmaları gerektiğini söylediği için 'komutan' diye de anılıyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla