yıldız alalım bobo da gitti | | yeter artık abi forma satalım
ben ii bir yıldız alınsın 10 forma alıcamı vaad ediorum
sadece isim alsınlar quaresma gibi unutmadık daha iyisini alıcaz sözünü yönetimin
oynamasın abi sadece trübünde otursun ama o koltuğu doldurcak bi isim olsun
ferrari fink istediği kadar oynasıonlar bencefiyasko transferler gidenler cisse fransada kendini kanıtlamış topcuydu
gökhan zan ne olursa olsun tr milli takımında avrupa şampyonasında oynamış topcu
gelenler biri 28 biri 30 ferrariyi hele ben ilk defa duydum
başkan yıldız al oynatma ayağı fln burkulur türkiyede avrupada oynasın yeter otursun ama bizimde yıldızımız olsun
yıldıray adam 1 senedir yok nihat sakatmış bugün gazetelerde yazıo zaten bi anormallikde vardı adamın fiyatı bi senede 5 kat azalmaz
dos santos diolar ne 10 u 10.5 u 1.5 etmez barça premier lig flnda değil geçen sene ipswich de oynuodu kimse kandırmasın bizi ingiltere 2. lig takımında
pavleshenko ii topcuydu ama eskiden iyiydi 1 senedir total de 4 yada 5 gol attı onlarda hep boş kale uzakdan kaleyi bulan şutu sayılıdır bu sene
biz elano gibi topcu istiyoruz başkan adam iyi halde buraya gelsin batmış çıkarsa parlar umutuylla almayın topçu
son bişey sayın başkan duy bizi artık al yıldız yoksa maça bedavaya adam toplarsın kartalyuvaları kapanmaya devam eder
__________________ |