Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2009, 18:32   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivas'a Ada'dan 'Sol' Takviye

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada bitirerek dikkatleri üzerine çeken Sivasspor'un İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'da forma giyen Hameur Bouazza'yı renklerine bağlamaya yakın olduğu bildiriliyor.
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Premier Lig'den flaş bir transfere imza atmak üzere. Ünlü İngiliz haber portalı skysports.com, Sivasspor'un Fulham'un Cezayirli oyuncusu Hameur Bouazza'yı transfer etmeye yakın olduğunu duyurdu. 2007 yılından Fulham'a transfer olan Bouazza, Watford formasıyla gösterdiği performansla yıldızını parlatmıştı. Fulham Teknik Direktörü Roy Hodgson'la yıldızı bir türlü barışmayan Cezayirliği oyuncu geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Charlton'da kiralık olarak tamamlamış daha sonra ise Ocak ayı transfer döneminde Birmingham'a gönderilmişti.
Bouazza, sezon bitiminden sonra Fransa'ya gidebileceğini açıklamıştı. İskoç ekibi Glasgow Rangers'ın da Cezayirli oyuncuyla ilgilendiği iddia ediliyordu.
24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Hameur Bouazza, 2007 yılı Şubat ayından beri Cezayir Milli Takımı'nın formasını da giyiyor.


__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla