Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2009, 23:11   #136
GÖNENLİ_KARTAL
 
GÖNENLİ_KARTAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Başkan ve Yönetimden bir başarızlık daha.

Daha 24 yaşında 106 yıllık tarhimizde gelmiş geçmiş AVRUPA Kupaları maçlarında en çok gol atan oyuncumuz. 2 senede 50 ye yakın gol atan oyuncumuz. En kritk maçları kurtaran oyuncumuz ( Febe, Liverpool, Marsilya...vb). Sattığında en çok par edecek futbolcumuz.

Aslına bakarsak 5,5 milyon euro az para değil normalde. Ancak şuanda tarnsferler normal değil ANORMAL durumda. Günümüz futbolunda Forvet ve Forvete yönelik orta saha oyuncularının yanında fiyatlarında esamesi bile okunmayan bir DEFANS oyuncusuna Ferrari ye 4,5 milyon euro,yine aynı sebepten ve Kariyeri daha belli olmayan İsmail e 8 milyon Euro gibi bonservis ödenenlere bakacak olursak 5,5 milyon Euro hiçbirşey değildir. Ya demek ki Ferrai, İsmail gibi transferlerden çok KAZIK yedik ( bence de bu ) ya da BOBO yu değerinden çok altına satarak KAZIK yiyoruz. Demek ki Bu kariyere sahip BOBO nun Ferrari ve İsmail kadar değeri bile yok.

Evet bu sene kafası karışık BOBO nun. AMa tek suçlu O mu?? Yoksa bugün serbest bıraksan 1 milyon Euro bile yıllık ücreti zor verebilecekleri Delgado ve MERT ile yıllık 2,1 milyon ve 2,5 milyon Euro gibi astronomik miktarlar ile anlaşan YÖNETİM mi??

Ve BOBO nun ayarında şimdi AVRUPA da bu yaşta bir forvet alacak olsak mesela gündemde olan Pavlucehenko ne kadar bonservis öder futbolcuya ne kadar yıllık ücret veririz??? Şöyle bir kaba hesap ile BOBO nun maliyeti gelecekse sene bitecek olan sözleşmesini uzatsak ve yıllık şuanda kazandığının neredeyse 2 katını vererek 2 milyon Euro verecek olsak

Bobo maliyet 2 milyon Euro = Pavlucehenko en az 7-8 milyon Euro + kendisine en az yıllık 3 milyon Euro

Sonuç 2 milyon Euro = 11 milyon Euro

Yazık yazık. Hemde Çok yazık. YÖNETİLMİYORUZ, SÖMÜRÜLÜYORUZ. Koskoca BEŞİKTAŞIMIZI resmen sömürülüyorlar...

Ama olsun BAŞKAN düzeldi En büyük Başkan bizim başkan, Aman Başkan a bir şey olmasın bize veya Kulübe olsun önemli değil....

FORZA DEMİRÖREN... PADİŞAHIM ÇOK YAŞA... ÇOK YAŞA DEMİRÖREN
__________________
Click the image to open in full size.
GÖNENLİ_KARTAL Ofline   Alıntı ile Cevapla