Sevgili odin ve AloneWolf arkadaşlar bende en az sizin kadar beşiktaşlıyım sonuçta aynı takımın daha iyi olması için burada fikir alışverişinde bulunuyoruz bizler burada tümerin süper bir performans gösterdiğini falan savunmuyoruz takıma katkısından bahsediyoruz tümer bizim babamızın oğlu yada akrabamız da değil ama tümer bir çok futbolcudan buyıl daha fazla katkı yaptı neden üzerine bu kadar gidiliyor eleştirimiz bu kaybetmek kolay kovarsın gider kazanmak zor.
AloneWolf dostum tabiki yerimizden memnun değiliz gidişattan memnun değiliz ama suçlu birtek tümer yada sergenmi eğer onlarsa kovalım gitsin ama sende biliyonki değil ha onlarda diğerleri kadar suçlu hepsini kovarsakta bu takım zor toparlanır bu yıl da geçen yıl gibi çok hatalar yapıldı yönetimde hoca konusunda yıldızlar kolay yetişmiyor tek istediğim hemen kesip atmayalım diyor ve herkesin fikrinede saygı gösteriyorum amacımız polemik yaratmak değil fikirlerimizi söylüyor doğruyu bulmak istiyoruz hepinize saygılar sunuyorum ..
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN |