Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2009, 01:08   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hadi Be Dos santos

Delgado'nun yerine çok kaliteli bir orta saha oyuncusu arayan Beşiktaş, Tottenham'ın Meksikalı top cambazı Giovani Dos Santos'un peşinde. Fransız medyasında yer alan haberlere göre, Tottenham 20 yaşındaki futbolcuyu 6 milyon euro'ya satmaya hazır.

***

Gelsin Dos Santos

Rus golcünün takım arkadaşı olan Meksikalı için 5 milyon euro istendi. Yönetim, Bobo'dan gelecek peşinatla transferi bitirecek.

Uzun süredir yıldız bir oyuncu transfer etmek isteyen ancak yabancı kontenjanında boşluk olmaması nedeniyle eli kolu bağlı olan Beşiktaş yönetimi, Bobo'yu göndererek nihayet yolu açtı. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin istediği 10.5 numara için Tottenham'da forma giyen Rus golcü Roman Pavlyuchenko'yla görüşen yönetimin, 10 milyon euro bonservis bedeliyle karşılaştığı ve bunun üzerine yeni bir formül arayışına girdiği öğrenildi. Ancak siyahbeyazlıların B planı için de çok fazla uzaklara gitmesine gerek kalmadı.

Barça'dan gelmişti

Bir süre önce adı Galatasaray ile de anılan, bir başka Tottenham'lı genç golcü Giovani Dos Santos'un takımdan ayrılacağını öğrenen siyahbeyazlılar hemen bu fırsatı değerlendirmek için harekete geçti. Geçtiğimiz yaz Barcelona'dan transfer olan Meksikalı yıldız için yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve Tottenham kulübünün 6 milyon euro istediği belirtildi. 5 milyon euro'ya kadar çıkan Beşiktaş yönetiminin, Bobo'dan gelecek peşinatı da alarak İngiliz ekibiyle resmen masaya oturmak için gün saydığı bildirildi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla