Beni bırakmayın
Bu daha yarısı
Beşiktaş’a alındığında birçok otoritenin dudak büktüğü Bobo, son haftalarda yükselen form grafiği ve attığı gollerle siyah-beyazlı takımda günün adamı haline geldi. Beşiktaş’ın Avrupa’ya gitmesinin en kestirme yolu olan kupada G.Antep deplasmanında nefis oynayan ve 2 gole imza koyan Brezilyalı oyuncu Tigana’ya, “Henüz tam kapasiteyle oynamıyorum. Takıma yeni yeni adapte oluyorum. Beşiktaş formasıyla çıktığım ilk maçta Diyarbakır’da gol atmam büyük şanstı. Önümüzdeki sene de bu takımın değişmez isimlerinden biri olmak istiyorum, beni bırakmayın” dedi.
Tigana memnun
Bobo’yla yaptığı görüşmede formundan dolayı oyuncusunu tebrik eden Teknik Direktör Tigana, “Senin hakkında her zaman yönetime olumlu görüş bildirdim. Önümüzdeki sene güvendiğim isimlerle yola çıkacağım. Sen de bu isimlerden birisin” şeklinde konuştu. Geçen sene Hollanda’da düzenlenen U21 Dünya Kupası’nda takımını şampiyonluğa taşırken B.Münih, Herhta, B.Dortmund, İnter ve PSV gibi kulüplerin yakın takibe aldığı Brezilyalı oyuncu, sezon sonuna kadar 150 bin dolara Corinthians takımından kiralanmıştı. Bobo, Beşiktaş’ta 13 maçta 5 gol atıp 3 asist yaptı.
> Bayern’e mi gidecek?
Bobo’nun U21 Dünya Kupası’nda parlamaya başlayan kariyeri Beşiktaş’ta da sürünce büyük kulüplerin iştahı kabardı. Genç futbolcunun FIFA menajerliğini yapan Fernardo Da Silva Bernardo eski bir B.Münih oyuncusu olduğu için Bobo’nun da önümüzdeki sene Bundesliga’ya gidebileceği belirtiliyor. Tigana, hem Bobo, hem de Tümer’le özel olarak görüşüp tebrik etti.