Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2006, 06:38   #285
MaNYaHBJKLi
RoCKeR eaGLe

MaNYaHBJKLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.El yaktılar
Yönetim, Brezilyalı'nın 1 yıllık kiralık bedeli yaklaşık 10 trilyonu bulunca geri adım attı.

Tigana'nın istediği isimlerin başında gelen Edmilson ile kulübü Barcelona'nın istediği para siyah-beyazlılara pahalı geldi. Edmilson'un menajerlik görüşmelerini yürüten Necmettin Çelikhan, başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geldi. Başkan Demirören, Edmilson'u almayı düşünmediklerini ve 1 yıllık kiralamak Click the image to open in full size.istediğini söyledi. Menajer Çelikhan'ın bunun üzerine talep ettiği rakam ise başkanı resmen şok etti.

TİGANA ÇOK BULDU
Edmilson'un bir yıl Beşiktaş forması giyebilmesi için kulübü ve futbolcuya toplam 5 milyon euro ödenmesi gerektiğini belirten menajere, başkan Demirören, "Bu para düşündüğümüzün çok üstünde" yanıtını verdi. Rakamı Tigana'ya bildiren yönetim, Fransız hocadan da "Bu kadar para vermek doğru olmaz. Pazarlık yapmalıyız. Olmazsa yeni isimlere bakarız" dediği öğrenildi.
Fatih DOĞAN/fotomac

aNTiCiNCoN !

MaNYaHBJKLi Ofline