Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2009, 04:53   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ve Nihat ilk 11'de

Beşiktaş'ın Villarreal'den büyük umutlarla transfer ettiği yıldız oyuncu, yarınki Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11'de görev yapacak, 8 sene sonra İnönü Stadı'na Siyah-Beyazlı formayla çıkacak

Click the image to open in full size.
Beşiktaşlı taraftarların performansını büyük merakla beklediği Nihat Kahveci, sonunda ilk 11’de sahaya çıkıyor. Siyah-Beyazlı takımın son yaptığı antrenmanda, teknik direktör Mustafa Denizli’nin tecrübeli futbolcuyu ilk 11’de denediği öğrenildi. Geçen hafta ilk 11’de sahaya çıkan ve 3 net pozisyondan faydalanamayan Holosko ile Nobre’yi kulübeye çekmeyi planlayan Denizli, milli takımdaki performansından memnun kaldığı Nihat’a formayı teslim edecek. Fransa’nın St.Etienne takımıyla görüşmelerde bulunan Bobo da, Nobre ile Holosko’nun yokluğunda takımın en önemli gol silahı olacak.
Yusuf kesin kadroda
Bu arada sol ayak bileği ve sağ arka adalesindeki problemler nedeniyle milli takım kadrosundan da çıkarılan Yusuf Şimşek, 18 kişilik kadroda yer alacak. Son kez testten geçirilecek olan Yusuf, ağrılarından tamamen kurtulursa sahaya 11’de çıkacak. Aksi takdirde kulübede bulunacak. Çalışmalarını dün de sürdüren Kara Kartallar, bugün yapacağı son antrenmanın sonrasında kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.


fanatik
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla