Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2009, 05:54   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
30 milyon ve 2 ''Portakal'' (!)

Yaptığı flaş transferlerin ardından Hollanda Milli Takımı'nın önemli isimleri Wesley Sneijder, Arjen Robben, Royston Drenthe ve Rafael Van der Vaart'ı gözden çıkaran Real Madrid'in; Franck Ribery karşılığında Bayern Münih'e 30 milyon Avro ve 2 "Portakal" teklif etmeye hazır olduğu iddia edildi.

Bu yaz kadrosunu Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema, Xabi Alonso, Esteban Granero, Raul Albiol ve Alvaro Arbeloa'yla takviye edebilmek için 250 milyon Avro'dan fazla para harcayan ve transferi noktaladığını açıklayan Real Madrid'in adı yine de dedikodulardan eksik olmuyor.

Bayern Münih'i Fransız süper yıldız Franck Ribery konusunda ikna edemeyen ve geri adım atmak zorunda kalan İspanyol devinin yeni bir girişime hazırlandığını iddia eden Marca ve AS Gazeteleri; 30 milyon Avro nakit paranın yanısıra gözden çıkarılan Wesley Sneijder, Arjen Robben, Royston Drenthe ve Rafael Van der Vaart'dan ikisinin Bavyera ekibine teklif edileceğini yazdı.

Yaz başında Bayern'de göreve gelen Hollandalı teknik adam Louis van Gaal'in vatandaşlarına sıcak bakabileceğinin de altını çizen İspanyol Basını "Ribery'nin seneye serbest kalacak olması da transferi mümkün kılabilir" dedi.

30 milyon Avro ve 2 Hollandalı oyuncunun toplam maliyetinin 80 milyon Avro civarında olacağı, böylece Bayern Münih'in yaz başında Ribery için talep ettiği bedele de yaklaşılacağı tahmin ediliyor.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla