Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2009, 05:55   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Kontratın acelesi yok!''

Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola; La Liga'da 2009/10 Sezonu'nun başlamasına çok kısa bir süre kaldığını ve önceliğinin takımın hazırlık süreci olduğunu belirterek şimdilik Katalan ekibinin yönetimiyle yeni kontrat konusunda görüşmeyi planlamadığını ifade etti.

Geçen sene La Liga, İspanya Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşan Barcelona'da teknik direktör Pep Guardiola; yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala AS gazetesine konuştu.

Önceliğinin takımın hazırlık süreci olduğunu belirten başarılı teknik adam şimdilik Katalan ekibinin yönetimiyle yeni kontrat konusunda görüşmeyi planlamadığını ifade etti ve "Geçen sene mükemmel işler başardık, şimdi bunu tekrarlamamız gerekiyor. Kontrat konusunda acele etmeye gerek yok, daha önce halledilmesi gereken işler var" dedi.

Takımdaki gelecekleriyle ilgili birçok spekülasyon yapılan Carles Puyol, Rafael Marquez ve Lionel Messi'nin durumlarının hemen netleştirilmesi gerektiğine değinen Guardiola "Ayrıca savunma veya orta sahaya bir takviye yapmamız da gerekebilir" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla