Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2009, 18:34   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Düellonun Galibi PSV: 4-3

Click the image to open in full size.
Hollanda Ligi'nde üçüncü hafta karşılaşmasında PSV Eindhoven ile Ajax arasında Philips Arena'da oynanan karşılaşma solukları kesti.
Tam bir gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada gülen taraf 4-3'lük skorla PSV Eindhoven olurken, ortaya çıkan sonuç iki takım arasında son 8 yılın en gollü ikinci karşılaşması olarak kayıtlara geçti. PSV Eindhoven, geçen sezon da kendi sahasında Ajax'ı 6-2 mağlup etme başarısı göstermişti.
PSV Eindhoven'a ezeli rakibi karşısında galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 37. ve 54. dakikalarında Dzsudzsak, 50. ve 74. dakikalarında Otman Bakkal'dan geldi. Ajax'ın gollerini ise 1. ve 39. dakikalarda Luis Suarez, 58. dakikasında Emanuelsoni kaydetti. Ajax'ın Uruguaylı golcüsü Luis Suarez, üç haftası geride kalan Hollanda Ligi'nde attığı 5 golle gol krallığı yarışından ilk sırada yer alıyor.
Ajax karşısında aldığı 4-3'lük galibiyetin ardından bu sezon Hollanda Ligi'nde ilk kez üç puanla tanışan PSV Eindhoven, gelecek hafta NAC Breda ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.
2009-2010 sezonuna iyi bir başlangıç yaparak oynadığı iki karşılaşmadan altı puan çıkaran Ajax ise sezonun ilk mağlubiyetini PSV Eindhoven karşısında aldı. Amsterdam temsilcisi, Hollanda Ligi'nde gelecek hafta kendi sahasında Sparta Rotterdam'ı konuk edecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla