Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı
İsmaili orda kullanmanın pek bi anlamı yok..zaten İsmail gibi genç,uyum sağlamaya çalışan,savunma yönü(ki savunma sıkıntıları da var) hucumuna göre zayıf bir oyuncuyu ön libero gibi oynatmak intihar olur..Ön libero mevki zor bir mevkidir..iyi savunma yapabilmek,iyi pas yapabilmek,pozisyon bilgisi ve sezgilerin yüksek olması gereken bir mevkii..
Haa eğer dersen ki 2 önlibero gereksiz,1 önlibero oynasın takım, onu tartışırız..ancak 2 ön libero olacaksa biri Ernst,diğeri Fink olur..yada Uğuru biraz daha kaleye yakın kullanırsın..Ayrıca bana göre sezona en iyi giren oyuncumuz Fink..o bölgeyi çok iyi kapatıyo,müdahaleleri,pas alışverişi iyi..ben beğeniyorum,sizi bilemem.. |
bende ismailin ofansif yönünün daha fazla olması bileklerinin ince olması sebebiyle orda olmasını istedim sen yine zorluk derecesi yüksek maça fink ile çık ama şundan eminim ismail ofansa çok büyük güç katacaktır.ismail fener maçında sol kanatta o sıcakta kaçkere bindrdi ben izlerken yoruldum ben bu çocuğun önde çok iş yapacağına eminim ama serdar k. gibi yerini mevkini bilmemesi kafasını karıştırıcaksa sol bekte kalsın ama ben kesik yemesi taraftarı değilim