Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2009, 22:13   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK

Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon16 Bobô vazifesini yaptı

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli Antalyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Denizli yaptığı açıklamada "Sıkıntıyı her türlü yaşıyoruz. İlk maçımızı da seyircili oynadık diyemeyiz zaten. Şampiyonun lige başlangıcı biraz dramatik oldu aslında. Bugünkü oyunun son yarım saati ile beraber taraftarımız da olsa daha farklı kazanabilirdik. Bu şartlar dahilinde çok önemli bir 3 puan aldık. Bu maçların ne denli zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu haftayı kayıpsız geçmek elbette sevindirici.
Bobo`daki düşüşün 2 nedeni olabilir. Birincisi kullandığımız bölge. Bunu bilinçli olarak yapıyorum. Şu anda bu şekilde kullanmak zorundayız çünkü. İkincisi ise gelen teklifler olabilir. Yönetimimiz bu konuda son derece sağlıklı bir karar verdi ve bırakmadık Bobo`yu. Bobo bizim bırakmak istemediğimiz bir futbolcu. Ama kulübün menfaatleri içerisinde ilerde bu durum değişiklik gösterebilir. Bugün kendisi de zaten vazifesini yaptı.
Türk pasaportu olan bir futbolcu alma durumumuz hala devam ediyor. Ama bu konu ile ilgili olarak kesinleşmiş birşey yok henüz. Beşiktaş bu uzun süreçte kendisini taşıyacak kadroyu elinde barındıracaktır.
Bugün kazandık ve oyunun son bölümünde gerçekten çok iyi oynadık. Bunu daha geniş zamana yaymamız gerekiyor.
Batuhan benim için birşey söylemek zorunda değil. Zaten söylemez. Ben onunla medya aracılığı ile konuşmam. Zaten sakatlığı devam ediyor. Ayrıca Batuhan bu kadroda benim isteğimle yer almaz. Kendi davranışları ve isteği ile yer alır. Bu takımdaki herkes kadar şansı var. Bu kulübün lisanslı futbolcusu kendisi. Ama ben onu göremiyorum ki sorayım. Yani yürüyemeyecek durumda mı bilmiyorum. Neden gelmediğine de anlam veremiyorum." dedi.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla