Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2009, 01:44   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Marsilya Tek Attı

Fransa 1. Ligi (Ligue 1) 2. hafta mücadelesinde sezona Porto'dan Lucho gonzalez ve Beşiktaş'tan Edouard Cisse gibi isimleri katan Marsilya sahasında ağırladığı Lille'i 1-0 mağlup etti.Madonna, Marsilya'da temmuz ayında verdiği konserde, sahnenin çokmesiyle iki kişinin ölümüne sebep olan Veledrome Stadı'nı güçlendirme çalışamaları yapıldığından ötürü, Montpellier'nin Mosson Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 11. dakikasında Ben Arfa'nın kulandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde bulunan Brezilyalı sambacı Brandao'nun kafa vuruşu Lille ağlarıyla buluştu.
Mücadelenin 65. dakikasında Lille takımından Mathieu Debuchy arkadan Niang'ı formasından çekmesinden dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Bu sonuçla lige Grenoble'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek başlayan Marsilya puanını 6'ya yükseltti. Ligin ilk haftasında sahasında Lorient'a 2-1 mağlup olan Lille ise bu maçtan da puan çıkartamadı.
Ligue 1 3. haftasında Marsilya deplasmanda Rennes'le karşılaşırken Lille sahasında UEFA Avrupa Ligi Play-off mücadelesinde Trabzonspor'un rakibi olan Toulouse ile karşılaşacak.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla