Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2009, 01:46   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toulouse Dişli Çıktı

UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda temsilcilerimizden Trabzonspor'un rakibi Toulouse Fransa 1. Ligi (Ligue 1) 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş'tan Bobo'yu tranfer etmek isteyen Saint-Etienne'i ağırladı.Municipal Stadı'nda oynanan karşılamayı Toulouse rakibini 3-1 mağlup etti. Maçın gollerini ev sahibi adına 9. dakikada Saint Etienne'den bu yaz transfer edilen Paolo Machado, 66. dakikada geçen sezonun gol kralı Andre Gignac ve 80. dakikada Moussa Sissoko kaydederken konuk ekip Saint-Etienne'in tek golü 24. dakikada Riviere'den geldi.
Ligue 1'in ilk haftasında deplasmanda Monaco'ya 1-0 mağlup olan Toulouse bu sonuçla puanını 4'e yükseltireken Trabzonspor maçı öncesi moral depolamış oldu.
Bir yorum Yavuz Özüçer:
Maçı başından sonuna kadar domine eden Toulouse'da Trabzonspor maçı öncesi Bordo-Mavililer'in en çok dikkat edilmesi gereken oyuncu şüphesiz geçtiğimiz yılın gol kralı Andre Gignac oldu.
Saint-Etienne karşısında bir çok gol pozisyonuna giren Gignac bunlardan sadece birisinde ağları havalandırmasına rağmen hücumda oldukça hareketli ve etkiliydi. Trabzonspor savunmasının bu oyuncuya oldukça dikkat etmesi gerekiyor.
Orta sahada Paolo Machado ve Raymond Domenech tarafından ilk defa milli takıma çağrılan Sissoko sahada ayak basmadık yer bırakmıyor ve bir o kadar da hücuma destek veriyorlar.
Municipal Stadı'nda taraftarlarının da desteğiyle coşan Toulouse'a karşı Trabzonspor turun ilk maçında Avni Aker'de mutlaka gol yemeden galibiyetle ayrılmak zorunda. Eğer turu Toulouse'a bırakırsa Bordo-Mavililer oldukça fazla zorlanacaktır.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla