Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2009, 02:31   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Maçın Heyecanlı Dakikaları

3 dakika
Beşiktaş maçın başında gole çok yaklaştı. Tello'nun sağ çaprazda kullandığı serbest vuruşta, Nobre'nin kafasından seken topu altıpasın sağ çaprazında yakalayan Bobo'nun kafa vuruşunda, top yan direğe çarparak auta gitti.

34 dakika
Güzel paslaşmalar sonunda sağ kanatta topu alan Erhan'ın ortasında ceza alanı Click the image to open in full size.
içinde Nobre, meşin yuvarlakla buluştu. Bu oyuncunun uçarak yakın mesafeden kafa vuruşunda, kaleci Ömer de aynı güzellikte müdahale etti ve topu çeldi.

42 dakika
Beşiktaş ilk yarının son dakikalarında gol için bastırdı. Ferrari'nin aşırtma pasında, savunmanın arkasında topla buluşan Nihat, ceza alanı içinde sağ çaprazdan vurdu. Ancak meşin yuvarlak direğin dibinden auta çıktı.

62 dakika
Beşiktaş orta sahada daha çok topa sahip olmaya başladı. Nobre kaptığı topu bekletmeden sağ tarafındaki Tello'ya verdi. Bu oyuncu kaleyi cepheden gören bir noktadan, sol ayağıyla oldukça sert vurdu ama kaleci Ömer topu tuttu.

69 dakika
Antalyaspor atağını Beşiktaş defansı önledi. Orta sahada topla buluşan Rodrigo Tello büyük bir süratle rakip yarı alana geçti. Antalyaspor ceza sahasının dışından oldukça sert vurdu. Meşin yuvarlak yan direği sıyırarak auta gitti.

73 dakika
Beşiktaş atağı çok organize gelişti. Erhan sağ kanattan topu ortaladı. Arka direkte bulunan Nihat topu kafayla indirdi. Defanstan dönen topu bu kez yerden ortalayan Nihat, Holosko'yu gördü. Bu oyuncunun yerden şutu ağlara gitti: 1-0.

78 dakika
Beşiktaş golden sonra rahat oynamaya başladı ve mükemmel top çevirdi. Siyahbeyazlılar, Antalya ceza alanı dışından serbest vuruş kazandı. Topun başına Nihat ve Te78 DAKiKA llo geçti. Şutunu çeken Tello ağları ikinci kez havalandırdı: 2-0.

86 dakika
Antalyaspor atağı kalabalık Beşiktaş defansı arasında eridi. Ernst önündeki Uğur'a güzel bir pas attı. Bu oyuncu rakip yarı alanı çabuk geçerek kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Ancak meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

90+ 2 dakika
Serdar Özkan orta sahada güzel hareketlerle iki rakibinden sıyrıldı. Uzun pasında Tello buluştu. Bu oyuncu aşırtma bir pasla Holosko'yu gördü. Ancak Antalya defansı son anda tehlikeyi önledi. Beşiktaş ligde ilk galibiyetini aldı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla