Malum arkadaşlar çok iyi bilirsiniz ki senelerden beri TFF ve Hakemlerce BEŞİKTAŞ ımız EZİLMEKtedir. Son yıllarda bunlar hat safaya çıkmış artık ÇAKTIRMADAN değil GÖSTERE GÖSTERE bizi engellemeye çalışıyorlar.
Geçen sene hem raklipleri hemde TFF ve HAKEMLERİ yenerek ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ herkesce aşikardır.
Bu yıl ise geçen seneden FARKI olmayacaktır. Hatta Şimiden 2 takım ( gayse ve f7) Şampiyonlukta yaratılmakta olduğundan, geçen seneden daha çok bu sene CANIMIZ yanabilir.
İlk hafta olduğu gibi dün akşam ki maçımızdaki hakem hakem değil KASAP tı. Hemde kendi sahamızda bir büyük takımın bu kadar dayak yenilerek ezildiğini görmedim.
Dün akşam ki ******** tam 4 tane pozisyonumuzu AVANTAJ KURALI uygulamadan başlamadan bitirmiştir. Ve en önemlisi 30 tane faul yaparak ( normalde 2 maçta yapılan ortalama faul sayısıdır dün akşam tek maçta yapılmıştır) rakibini bezdiren Antalyaspora 1 adet bile SARI KART çıkarmayarak Antalya ya CESARET ve GÜÇ verirken bizide resmen BEZDİRMİŞTİR. Allah ne kadar senin gibi YANLI maç yönetenler varsa SİZİNDE EN SEVDİĞİNİZDEN çıkarsın İlker MERAL
Daha başlayalı 2 hafta olmasına rağmen herşey ortadır arkadaşlar. Lütfen Başkan ve Yönetimin yapamadığı TEPKİ yi biz yapalım TFF ve MHK ya.
Bu mesajımın ardından TFF ve MHK ya hemde BEDDUA okuyarak faksımı çekeceğim. Sizlerinde bu konuda desteğinizi görmek istiyorum. Sonra LİG SONLARINA ve ya LİG BİTİMİNDE kimseye SALLAMAYALIM.
Kısacası bunlara karşı şimdiden ELİMİZİ ÇABUK, İŞİMİZİ SIKI TUTALIM...