Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2009, 10:29   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
St. Etienne ile Görüşmeler Sürüyor

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Antalyaspor karşısında alınan galibiyet ve 3 puanın kendileri için güzel olduğunu söyledi.

Kenan Öner, maçtan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seyircisiz maçların tatsız geçtiğini ifade ederek, ''Daha iyi maçlar çıkaracağız. Şu anki kadro ligde başarılı olmak için yeterli. Takviye yapmaktaki amacımız Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak içindir'' diye konuştu.

Transfer konusundaki bir soru üzerine Öner, ''Yabancı kontenjanı dolu. 1 Eylüle kadar her şey olur. Yabancı da olabilir Türk de olabilir'' değerlendirmesinde bulundu.

Genel sekreter Öner, Nihat'ın uzun bir aradan sonra siyah-beyazlı forma ile BJK İnönü Stadı'na çıktığını da hatırlatarak, ''Nihat keşke seyircinin önünde oynasaydı. O da bu duruma üzüldü'' dedi.

Kenan Öner, Bobo'yu kadrosuna katmak isteyen Fransa'nın Saint Etienne Kulübü ile görüşmelerinin henüz sona ermediğini de dile getirdi.


-TELLO: ''İLK GOLÜ ATMAKTA ZORLANDIK''-

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Tello da ilk yarıda önemli pozisyonlar bulduklarını, ancak değerlendiremediklerini ifade ederek, ''İlk yarıda 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Ancak değerlendiremedik. İlk golü atmakta zorlandık. Fakat cesaretimiz kırılmadı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü elimize aldık ve golü bulduk. Daha sonra da devamı geldi'' diye konuştu.

Beşiktaş'ta mutlu olduğunu dile getiren Şilili oyuncu, ''Söylendiği gibi para konusunda hiçbir sorunum yok. Ben Beşiktaş'ta çok mutluyum. Benim kulübüm ile kontratım var ve kontratım neyi gerektiriyorsa ona göre davranıyorum'' dedi.

Filip Holosko ise karşılaşmanın ilk golünü attığı için mutlu olduğunu anlatarak, ''O gol de çok önemliydi. Ondan sonra rahatladık'' ifadesini kullandı.

Holosko, yabancı kısıtlamasından dolayı ilk 11'de karşılaşmaya başlayamadığını da söyledi.


Maraton
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla