Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2009, 10:53   #21
Cyber
Banned

Cyber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
DELLERLİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sözlerim yanlış anlaşılmasın ama türkiye'de yobaz din adamları bulunduğu kadar bi okadarda yobaz Atatürk'çü var.Atatürkün sevdiğim ve sevmediğim yanları var Helal olsun adam kurtarmış bu vatanı mekanı cennet olsun ama burası kim ne derse desin bi müslüman devleti ve burada Atatürke gösterilen titizlik HZ.MUHAMMED'E gösterilmiyor bu benim ve benim gibi düşünen insanlar için rahatsızlık veriyor tabiki...Yakın bi zamana kadar başı açık olmayan (ama türbanlıda değil) YEMENİ'li analarımızı anıtkabire almıyolardı söylermisiniz bana laiklik bumudur???

Dediğim gibi hiç bizaman Atatürke tapanlardan olmadım ama kendisi büyük bir insan saygım var mekanı cennet olsun ama bu ülkenin başka değerleride sırf laiklik uğruna katledilmesin...

Atatürk ün laikliği bu değil...Atatürk ten sonra gelen devlet adamları Atatürk ün ne dediğini hiç anlayamadı ve ilkeleri yanlış uyguladı...Burda Atatürk ün suçu yok onu yanlış anlayanlarda suç var...misal bi örnek:

Atatürk batılı müziğin örnek alınmasını söyledi ertesi gün halk müziği ve Türk sanat müziği yasaklandı radyolarda mozart çalmaya başlandı evler basılıp müzik aletleri toplandı...Atatürk 1-2 gün sonra yaverine radyoyu açta Halk türküsü dinleyelim dedi.Yaveri de:"Ama Ata'm Halk müziğini yasakladınız dedi...sonra Atatürk:"Hay Allah'ım bunu da yanlış anladınız" dedi...PROBLEM ATATÜRK TE DEĞİL ONU ANLAMAYANLARDA....

Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez!
Cyber Ofline   Alıntı ile Cevapla