Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2009, 18:00   #1
black_eagles34
adige
 
black_eagles34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta iki transfer

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, faaliyetine son veren Türk Telekomspor'un pasörü Nilay Özdemir ile Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un oyuncusu Ayşe Melis Gürkaynak'ı kadrosuna dahil etti.
BJK Akatlar Cola Turka Arena'da düzenlenen ve Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Deriş'in de hazır bulunduğu törende, Nilay Özdemir ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, Ayşe Melis Gürkaynak ise Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'dan 1 yıllığına kiralık alındı.
Genç Milli Takım'ın kaptanı da olan Ayşe Melis Gürkaynak, 1990 doğumlu ve 1.84 metre boyunda. Nilay Özdemir ise 1985 doğumlu ve 1.80 metre boyunda.
Bülent Deriş, imza töreninde yaptığı konuşmada, yaptıkları bu transferlerle takımlarını güçlendirdiklerini belirterek, ''Bir yabancı transferimiz kaldı. Onu da alarak takımı tamamlayacağız. İlk hedefimiz lig öncesi Balkan Kupası'nı kazanmak ve bu moralle lige başlamak. Ligde ise ilk 4 takım arasına girmek istiyoruz. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin'' diye konuştu.
__________________
İstanbul
black_eagles34 Ofline   Alıntı ile Cevapla