Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2009, 22:15   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko’ya ayıp

FEDERASYON’UN bu işe bir çözüm bulması lazım. Seyircisiz maçlar koskoca Türkiye’ye yakışmıyor. Seyircinin olmadığı yerde futbolun hiç anlamı yok. Beşiktaş önceki hafta Olimpiyat Stadı’nda dün de İnönü’de seyircisiz oynamanın sıkıntısını çekti.

BEŞİKTAŞ için 2-0 güzel skor. Dışarıdan herşey iyi görünüyor. Hatta fark 4-5 bile olabilirdi. Net pozisyonlar cömertçe harcandı. Tüm maç boyunca da “Beşiktaş bu maçı kazanır” hissini verdiler.. Ancak 90 dakikanın genelinde Kartal için ciddi uyarılar taşıyan görüntüler vardı. Eğer katı savunma yapan Antalya son 20 dakikada oyundan düşmeseydi siyah-beyazlılar bu kadar kolay galip gelemezdi. Hücumcular Bobo, Nihat ve Nobre ciddi anlamda formsuzlar. Bence bu üçlü Denizli’nin en önemli sorunu. Tabii oyuncu tercihinde de sıkıntı görünüyor.


***

ÖZELLİKLE Holosko’nun kenarda oturmasına anlam veremiyorum. Holosko süratli ve farklı özellikleri olan bir oyuncu. Savunulması zor. Kendi evinde oynarken, rakibi erken baskı altına almak istiyorsan o zaman Holosko ile başlaman gerekir. Şunu da eklemeliyim, Antalya’nın fizik açıdan düşmesiyle son 20 dakikada ortaya çıkan Tello da henüz hazır olmayanlar arasında yer alıyor. Görünen en pozitif yan ise Ernst-Fink ikilisinin mükemmel uyumu. Panzerler çok iyi anlaşıyorlar, hücuma da çıkıyorlar, savunma da yapıyorlar ve alanlarını iyi kontrol ediyorlar.

KÖR döğüşü şeklinde geçen 70 dakikada sürekli savunmada kalan ve bu yüzden oyunu çirkinleştiren bir Antalya ile garip bir biçimde hücumu düşünmeyen Beşiktaş vardı. Ne zaman ki Antalya’nın temposu düştü, ya da daha doğru bir deyişle Beşiktaş’ın fizik güç üstünlüğü ortaya çıktı, işte o zaman (son 20 dakika) her şey Beşiktaş’ın istediği gibi oldu. Kısacası yıldızlar çok etkili olmasa da takımın fizik gücü galibiyeti getirdi.

***

MUSTAFA Denizli’nin arka arkaya yaptığı değişiklikler çok yerindeydi ve goller de bu sayede geldi. O ana kadar ne Nihat vardı ne Bobo ne de Nobre.. Özellikle Nihat’ın biran evvel toparlanması lazım. Şampiyonlar Ligi geliyor. Antalya karşısında bu kadar sırıtan formsuzluğu, kimbilir Devler Ligi’nde nelere malolur? Formda bir Nihat aslında çok iş yapar..

ANTALYA’YA gelince.. Sekiz raunt dayak yiyen, dokuzda havlu atan boksör gibiydi. 70. dakikadan sonra iflas ettiler. Göbekteki Yalçın-Orhan Ak ikilisi çok sırıttı. Orhan’ın yeri orası değil. Balili de henüz Sivas’dan ayrılmamış gibi. Bunlara Şifo Mehmet’in hamle eksikliği eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu. Mehmet Hoca ikinci yarı orta sahayı güçlendirmeyi unuttu. Görünen o ki, bu sezon büyükler ve diğerleri erken kopacak.

Sergen Yalçın
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla