Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2009, 22:50   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mersin'e Litvanyalı Oyun Kurucu

Click the image to open in full size.
Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, oyun kurucu sorununu Litvanyalı Rolandas Jarutis ile çözdü. Turuncu-mavililerle anlaşmaya varan Jarutis'in takımla birlikte çalışmalara başladığı bildirildi.
Bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyespor, diğer yandan da ihtiyaç duyulan bölgelere transfer yapmayı sürdürüyor. Mersin temsilcisi, son olarak Litvanya Milli Takımı forması da giyen ve geçtiğimiz sezon Ukrayna'nın Azovmash Mariupol takımında oynayan 33 yaşındaki Rolandas Jarutis ile anlaşmaya vardı. Sözleşme imzalanan Jarutis'in Sinop'ta bir süre önce başlayan hazırlık kampına dahil edildiği açıklandı.
Başantrenör Ahmet Kandemir, yeni transfer Jarutis'i tam bir takım oyuncu olduğunu ifade ederek, "Daha önce 3 Amerikalı aldığımız için son kurallar gereği alacağımız son yabancı oyuncu Avrupalı olmak zorundaydı. Biz de tercihimizi Jarutis'ten yana kullanarak, yabancı transferini tamamladık. Oldukça deneyimli bir oyuncuyu kadromuza dahil ettiğimize inanıyorum. Bu sezon kendisinden çok şey bekliyorum. Takım olarak elde edeceğimiz başarı ve alacağımız sonuçlarla adımızdan sıkça söz ettireceğiz" dedi.
Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Sinop'ta 5 Eylül'e kadar kamp yapacak olan Turuncu-mavililer, günü çift antrenmanla geçiriyor. Kamp sonuna kadar tüm oyuncuların kadroya dahil edilmesi beklenirken, eski ve yeni oyuncular arasındaki uyum sorununun da en kısa sürede aşılabilmesi için bir dizi hazırlık maçı oynanacağı kaydedildi.

__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla