Seni üzmeyiz
Askerlik sorunu nedeniyle sezon sonu yurt dışına gitmek istediğini belirten solak yıldız için yönetim, "Kal, biz gerekeni yapacağız" dedi.
Beşiktaşlı Tümer Metin, yönetimden yeni sezon için garanti aldı. Bir süre önce yaptığı açıklamada, "Askerlik sorunu nedeniyle sezon sonunda Türkiye'den ayrılmak ve yurt dışında oynamak istiyorum. Ama eğer kalacak olursam da Beşiktaş dışında bir takımda asla oynamam" diyen Tümer, iki arada bir derede kaldı. Solak yıldız son iki haftadır verilen sözler nedeniyle gidip gitmemekte kararsız...
İSTANBUL'U BIRAKMAK
İstemiyor Beşiktaş yönetimi, özellikle ligdeki A.Gücü ve kupadaki G.Antep maçlarında sergilediği performansla büyük alkış alan Tümer'e yeni bir teklifte daha bulundu. Siyahbeyazlıların solak yıldıza yaptığı, "Sözleşmeni uzatalım. Askerlik konusunda da her konuda yardımcı oluruz" teklifi, tecrübeli oyuncunun kafasını iyice karıştırdı. Tümer'in en büyük sıkıntısı, İstanbul'daki yaşantısından ve ailesinden ayrı kalmak...
DURUMUM ORTADA
Acarkent'teki villasını büyük masraflar yaparak zevkine göre döşeyen Tümer, yönetime "Ben de Beşiktaş'ı çok seviyorum yaşamımı değiştirmek istemiyorum. Ancak durumu biliyorsunuz. Gelişmeleri hep birlikte bekleyip görelim" yanıtını vererek açık kapı bıraktığı öğrenildi.