Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2009, 02:10   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Haftanın Panaroması

Arda Turan ................................Galatasaray ..............................491
Sercan Yıldırım............................Bursaspor..... ...........................383
Harry Kewell ..............................Galatasaray ..............................381
İbrahim Akın ..............................İstanbul Click the image to open in full size.
BŞB..............................364
Daniel Güiza ..............................Fenerbahçe ..............................355
Emre Belözoglu ..........................Fenerbahçe ..............................349
Gökhan Gönül ............................Fenerbahçe ..............................341
Youla ........................................Eskişehirs por ............................321
Volkan Demirel ..........................Fenerbahçe ..............................309
Ceyhun Eriş ................................Ankaragücü ..............................305

BU DEĞERLENDRME NASIL YAPILDI?
HER FUTBOLCU: -OynadğHer Dakika çin 1 -Pas çin 1 -Pas çin -1 -Mücadeleden KazandğHer Top çin 2 -Mücadeleden Kaybettiği Her Top çin -2 -KaçğHer Penaltçin -100 -Kendi Kalesine AttğGol Başna -25 -YaptğHer Faul Başna -10 -YapHer Faul Başna 10 -Gördüğü SarKart Başna -50 -Gördüğü KKart Başna -200 -Düşülen Her Ofsayt Başna -10 -YapHer Gol Asisti çin 75 -Önlediği Her Gol Girişimi çin 50 -Her şut çin 5 -Her şut çin 15 HER KALEC-AttğGol Başna 225 -Gol Yemeden Bitirdiği Her Maç çin 150 -Önemli Kurtarş çin 50 -KurtardğHer PenaltAtşçin 150 -Yediği Gol Başna -50 DEFANS -AttğGol Başna 200 -Gol Yemeden Bitirdiği Her Maç çin 125 -Yediği Gol Başna -50 ORTA SAHA -AttğGol Başna 175 -Yediği Gol Başna -20 FORVET -AttğGol Başna 150

HAFTANIN RAKAMLARI
0
2009-10 sezonunda Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı 2 maçta da gol yemedi. Ligin 1. haftasında Denizlispor'u 2-0, 2. haftasında Sivasspor'u evinde 3-0 yendi.

2
Geçen sezon oynadığı 30 maçta 11 gol atarak Bursaspor'un ligde en skorer oyuncusu olan Sercan Yıldırım, bu sezon da Turkcell Süper Lig'de oynadığı 2 maçta da gol attı. Ayrıca Sercan gollerini 2. devrelerde kaydetti.

5
Turkcell Süper Lig'de bu sezon geride kalan 18 maç sonunda ev sahibi takımlar sadece 5 kez kazanabildi. İç sahada oynayan takımların kazanma yüzdesi % 28 oldu. Deplasman takımları daha başarılı grafik çizdi.

7
Turkcell Süper Lig'de cezası nedeniyle Antalyaspor maçını seyircisiz oynayan Beşiktaş, son dönemde İnönü Stadı'nda seyircisiz yaptığı 10. resmi maçta 7. galibiyetini almış oldu. Kartal'a bu karşılaşmalar sorun çıkarmadı.

GÖZE BATANLAR
GÖKHAN GÖNÜL: Formunun zirvesinde. Sivasspor karşısında da sağ kanadı çok etkili kullandı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte hücuma verdiği katkıyla Sivas defansını karıştırdı. Sarı-lacivertli takımın en büyük kozu durumunda.

VASSELL: MKE A.Gücü'nün tecrübeli oyuncusu, Manisa deplasmanında takımına bebaberliği getiren golü son dakikada attı. Kornerden gelen topa vuruş tekniği mükemmeldi. Taraftarların sevgilisi oldu.
ÜMİT KARAN: Eskişehirspor formasına çabuk alıştı. Es-Es güçlü Bursaspor'u evinde yenerken Ümit Karan sahanın en çalışkan oyuncusuydu. Ayrıca Youla ile iyi anlaşması dikkatlerden kaçmadı. Ümit daha iyi olacak.
ABDULLAH AVCI: Belediyespor'un genç hocası takımını Süper Lig'e oldukça iyi hazırlamış. Kasımpaşa'yı yenip iki haftada 4 puanı cebine koyan turuncu-mavili takım doludizgin ilerliyor. Herkes çok mutlu.

GOL KRALLIĞI
2 GOL:
Güiza (F.Bahçe), Ceyhun Eriş (A.Gücü), Sercan Yıldırım (Bursa), Tazemeta (Diyarbakır), Youla (Eskişehir), Arda Turan, Kewell (G.Saray), İbrahim Akın (İst.BŞB)
1 GOL: Darius Vassell (A.Gücü), Roguy Meye, Murat Tosun (Ankara), Holosko, Fink, Tello (Beşiktaş), Zapotocny, Ömer Erdoğan (Bursa), Angelov (Denizli), Adnan Güngör, Mendoza (Diyarbakır), Mehmet Yılmaz (Eskişehir), Kazım, Emre Belözoğlu, Andre Santos (F.Bahçe), Mustafa Sarp, Nonda (G.Saray)

ASİST KRALLIĞI
2 ASİST:
Arda Turan (G.Saray), Ali Tandoğan (Bursa), Adnan Güngör (Diyarbakır),
1 ASİST: Iglesias (A.Gücü), Neca, Konate (Ankara), Nobre, Nihat Kahveci (Beşiktaş), Ozan İpek, Volkan Şen (Bursa), Bangoura (Denizli), Erhan Şentürk (Diyarbakır), Mehmet Yılmaz (Eskişehir), Alex, Gökhan Gönül (F.Bahçe), Kewell, Baros (G.Saray), Julio Cezar Correa (G.Antep), Burhan Eşer (G.Birliği), Ali Güneş (Kasımpaşa), Cangele (Kayseri), Colman, Alanzinho (Trabzon)

SÜPERLİG ALTIN KARMA
EFE (Belediye) ARDA (G.Saray) KEİTA (G.Saray) YOULA (Eskişehir) DOS SANTOS (F.Bahçe) TAZEMETA (Diyarbakır) BURHAN (G.Birliği) EMRE (F.Bahçe) DOĞA (Eskişehir) TELLO (Beşiktaş) VOLKAN (F.Bahçe)

HAFTANINTAKIMI
DİYARBAKIR
Trabzon gibi zor bir deplasmandan üç puanla döndü. Takım olarak hırslı, organize ve teknik bir oyun sergiledi. Rakibinden çekinmedi. Diyarbakırspor mücadelesiyle alkışlandı.

HAFTANINOYUNCUSU
EMRE

Sivasspor'u yenerek alkışlanan F.Bahçe'nin en önemli oyuncusuydu. Orta sahada ayak basmadık yer bırakmadı ve kornerden bir gol attı. Emre eski Emre gibi oynadı ve taraftarı coşturdu.

HAFTANINHOCASI
Z.DOĞAN

Ligin başlamasına çok az bir süre kala takımı toparlayabilen tecrübeli hoca Trabzonspor gibi iddialı bir takımı mağlup etti. Elindeki kadroyu mükemmel kullandı.

HAFTANINKÖTÜSÜ
SİVASSPOR

Yiğidolar'ın performansı herkesi şaşırtıyor. Kırmızı-beyazlılar son iki sezondaki görüntülerinden çok uzaklar. En önemlisi sahada mücadele etmeyen ve oyunu ürkek oynayan bir takım var.

HAFTANINHAKEMi
DENİZ ÇOBAN

G.Saray'ın farklı kazandığı maçta mükemmel bir yönetim gösterdi. Mücadelenin gollü ve keyifli geçmesinde yönetiminin etkisi büyüktü. Oyuncularla iyi diyalog kurdu

HAFTANINGOLÜ
D.SANTOS
Brezilyalı oyuncu, Sivasspor ağlarına jeneriklik bir gol attı. Orta sahada aldığı topla hızla ilerleyen ve üç rakibini ipe dizer gibi geçen Dos Santos enfes bir final şutuyla ağları gördü.

HAFTANINTARTIŞMASI
TRABZON'UN YENİLGİSİ

Diyarbakır'a yenilen Trabzonspor haftanın tartışılan takımı oldu. Takımın acilen forvete ihtiyacı olduğu ve eski oyuncusu Fatih Tekke'nin transfer edilmesi gerektiği belirtildi.

KIRMIZI KARTLAR
Joshua Simpson (Manisa)

SARI KARTLAR
Cihan Haspolatlı, Ceyhun Eriş, Elyasa Süme, Darius Vassell (A.Gücü), Ediz Bahtiyaroğlu, Ömer Aysan (Ankara), Erhan Güven (Beşiktaş), Ozan İpek, Ali Tandoğan, Volkan Şen, Ömer Erdoğan (Bursa), Koffi, Burak Akyıldız, Ahmet Burak Solakel (Denizli), Adnan Güngör, Diallo, Tazemeta (Diyarbakır), Youla, Ragıp Başdağ, Doğa Kaya (Eskişehir), Kazım Kazım (F.Bahçe), Baros, Barış Özbek, Keita (G.Saray), Olcan Adın, Zurita, Deumi, Beto, Julio Cesar Correa (G.Antep), Jedinak (G.Birliği), İbrahim Akın, Sylla, Efe İnanç, Metin Depe (İst.BŞB), Keller, Moritz (Kasımpaşa), Ali Turan, Saidou, Durmuş Bayram, Bilal Aziz Özer, Souleymanou (Kayseri), Joshua Simpson, Yiğit Gökoğlan, İlker Avcıbay (Manisa), Petkovic (Sivas), Cale, Giray Kaçar (Trabzon)
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla