Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2009, 04:04   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Sercan'ı alırsa Fener alır'

Üç Büyükler'in paylaşamadığı Sercan Yıldırım'ın menaceri Metin Korkmaz, FANATİK'e konuştu: “Türkiye'de başka hiçbir kulüp Bursaspor'un istediği parayı veremez. Sercan ya Fenerbahçe'ye gider ya da Bursaspor'da kalır.”

Click the image to open in full size.
Galatasaray; Necati Ateş ve Mehmet Güven’i bonservisleriyle, Aydın Yılmaz ve Alparslan Erdem’i ise kiralık olarak önermiş, üzerine de 2.5 milyon Euro teklif etmişti. Bobo’yu St.Etienne’e göndermeyi planlayan Beşiktaş, Fenerbahçe’den ‘Mehmet Topuz rövanşı’nı almak için Bursaspor’un kapısını çalmıştı. Yaklaşık 1.5 ay önce Bursaspor ile kıran kırana pazarlıklar yapan Fenerbahçe ise Ali Bilgin artı 5.5 milyon Euro önermiş, ancak Yeşil-Beyazlılar, Vederson’da diretmişti. Üç Büyükler’in Sercan ısrarı sürüyor, transfer görüşmelerinde ibre her gün bir başka deve kayıyor.

‘1 futbolcu değil, yarım takım’

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, “Beni Sercan’ı satmaya mecbur bırakacak bir teklif gelmeli” derken; teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise şu yorumu yapıyor: “Açık söylemek gerekirse, satılmasını istemiyorum. Bir sene daha bu şekilde oynarsa, seneye şu andaki fiyatının iki katı eder. Her şey para değil, satmamak için mücadele ediyoruz. Fakat mücadelemizde yenilirsek Sercan’ın gittiği kulüp 1 futbolcu değil yarım takım almış olur.” Bu arada Sercan’ı West Ham da istiyor ve Ada Kulübü 7-8 milyon Euro’luk bütçe ayırmış durumda.

Bu sezon İngiltere’ye gidemez

Ancak Sercan, İngiltere’de oynayabilmesi için gereken ‘son yıl milli formayı yüzde 70 oranında giyme oranı’na sahip değil ve bu nedenle yıldız futbolcuya bu sezon Ada yolu kapalı... Hâl böyleyken, FANATİK, Sercan Yıldırım’ın menaceri Metin Korkmaz’a ulaştı. İşte Korkmaz’ın son yorumu: “Sercan’ı alırsa Fenerbahçe alır. Türkiye’de başka hiç bir kulüp Bursaspor’un istediği parayı veremez. Yani Sercan ya Fenerbahçe’ye gider ya da Bursaspor’da kalır...”
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla