Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2009, 04:41   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üniversiteyi kazanana yurt şoku!

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtlarda barınmak isteyen öğrencilerin internet üzerinden yaptığı başvurularında büyük bir hata yapıldığı belirlendi

2009-2010 öğretim yılında Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtlarda barınmak isteyen öğrencilerin internet üzerinden yaptığı başvurularında büyük bir hata yapıldığı belirlendi. Farklı üniversiteleri kazanan öğrenciler, yurt başvuru sonuçlarında Bolu İzzet Baysal Üniversitesi'ni kazandıkları şeklinde gözükmesi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.
Türkiye'nin çeşitli üniversitelerini kazanan öğrenciler yurt başvurusunu 'www.kyk.gov.tr' adresine girerek internet üzerinden yapmayı tercih etti. Başvuru sonucu öğrenmek isteyen öğrenciler bu siteye girip T.C kimlik numarasını ve baba adını yazarak sonuçlarını öğrenmek istediklerinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
Internet üzerinden yurt için tercih yapan ve farklı üniversiteleri kazanan öğrencilerin bir çoğu yerleştirmelerinin Bolu İzzet Baysal Üniversitesi olduğunu gördü. öğrencilerin 'www.kyk.gov.tr' internet sitesinde birbirleriyle yaptıkları görüşmede, Kredi Yurtlar Kurumu'nun bu yönde çok sayıda hata yaptığı ortaya çıktı.
Hafta sonu olması nedeniyle yetkililerden bilgi almakta zorlanan öğrenciler bu site aracılığıyla seslerini duyurmaya çalıştı. Yapılan girişimler sonucunda hatanın yarından itibaren düzeltileceği öğrenen öğrenciler, yine bu site aracılığıyla 0 312 430 17 80 numaralı telefondan bilgi alınabileceğini birbirlerine duyurdular.



Üniversiteyi kazanana yurt şoku! - Mynet Haber
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla