Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2009, 03:45   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'tan 'Yıldırım' atak

Bir gol Fenerbahçe'ye... Sarı-Lacivertliler'in ısrarla istediği Sercan Yıldırım için Bursaspor'la masaya oturuldu. Milli oyuncu için pazarlıklar kıran kırana sürüyor.Bir gol Galatasaray'a... Aslan'ın renklerine bağlamak için büyük çaba sarfettiği Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan'ın kulübü Manisaspor, Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı.

Click the image to open in full size.
Beşiktaş Türkiye’yi sallayacak transferlere imza atmaya hazırlanıyor. Bobo’nun St. Etienne’e gitmemekte diretmesi üzerine yurt dışından isimlerle anlaşma sağlayamayan Siyah-Beyazlılar, rotayı önce gurbetçilere çevirmişti. Ancak hedeflenen isimlerin de yüksek maliyeti üzerine Kartal, Türkiye’deki yıldızlara yöneldi. Ligin ilk iki haftasında gol yollarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ın bu durumunu gözönünde bulunduran Yıldırım Demirören, Bursaspor’un 19 yaşındaki milli yıldızı Sercan Yıldırım için düğmeye bastı. Yıldız oyuncunun menaceriyle yapılan toplantının ardından, Sercan’ın Beşiktaş’ın önerisini kabul ettiği kaydedildi.

Click the image to open in full size.
Uzun süredir Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan Sercan’ın imza atmakta hiçbir zorluk çıkarmayacağı belirtildi. İstanbul’da bulunan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’yla da masaya oturan Başkan Demirören kapıyı 4 milyon Euro’dan açtı, Bursaspor ise 7 milyon Euro istedi. Bunun üzerine Kartal teklifini 5 milyon Euro’ya yükseltti. Tarafların bugün büyük olasılıkla parada anlaşacağı öğrenildi. Beşiktaş bu hamleyle, Fenerbahçe’den Mehmet Topuz transferinin rövanşını da almak istiyor.
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Manisaspor göndermek istiyor
Bir diğer sıcak gelişme de Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan cephesinde yaşanıyor. Dünyanın dört bir yanında 10.5 numara arayan Siyah-Beyazlılar, hedefindeki ismi Ege’de buldu: Sezer Öztürk... Galatasaray’ın istediği gurbetçi futbolcu için dün Manisaspor’la masaya oturuldu. Ayrıca Hakan Arıkan’ın inişli çıkışlı performansı ve Rüştü’nün ilerleyen yaşı nedeniyle Ufuk Ceylan’a da teklif götürüldü. Takımdan ayrılmak istedikleri gerekçesiyle kadrodışı bırakılan iki oyuncuyu, Manisa’nın da elden çıkarmak istediği kaydedildi. Beşiktaş’ın takas artı para teklifine Ege temsilcisinin yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Delgado iyileşene kadar, Beşiktaş 10 numara boşluğunu genç Sezer Öztürk’le doldurmanın hesaplarını yapıyor. Yapılacak son transferlerle takımın yaş ortalaması hatrı sayılır bir şekilde düşecek. Siyah-Beyazlılar’ın istediği Sercan Yıldırım 19, Sezer Öztürk 24 ve Ufuk Ceylan da sadece 23 yaşında...
Orhan Yıldırım
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla