Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2009, 04:53   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tottenham Defoe ile coştu!

Sezona Liverpool galibiyetiyle giren Tottemham, Hull City deplasmanında Jermain Defoe ile coştu, rakibini 5-1'le geçti..

Click the image to open in full size.



HULL CITY: 1 - TOTTENHAM: 5
Premier League'de yeni sezona 2-1'lik Liverpool galibiyetiyle "merhaba" diyen Tottenham, ilk haftada zirve adaylarından Chelsea'ye son dakika golüyle boyun eğen Hull City deplasmanından farklı galip ayrıldı.

Milli oyuncusu Jermain Defoe ile 10. dakikada skoru 1-0'a getiren Kuzey Londra ekibi, Wilson Palacios ile 14'te farkı 2'ye çıkarttı.

Ev sahibi ekip Stephen Hunt'ın 25. dakikada attığı golle umutlanırken, ilk yarının son dakikasında bir kez daha fileleri havalandırmayı başaran Defoe, kendisinin 2., takımının 3. golüne imza attı ve devre 3-1'lik Tottenham üstünlüğü ile sona erdi.

Dakikalar 78. gösterdiğinde Defoe'nin forvet hattındaki tecrübeli partneri Robbie Keane Tottenham'ı rahatlatan gole imza atarken, geceye damgasını vuran Defoe 90'da son sözü söyledi.

Defoe'nin hat-trick yaptığı mücadeleyi 5-1 kazanan Tottenham, 2. hafta sonunda topladığı 6 puanla liderliği ele geçirdi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla