Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2006, 16:36   #77
SESENOUMA
 
SESENOUMA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
MaNYaHBJKLi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Süleyman Eren’den Açıklama
23.08.2006 12:38

Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Süleyman Eren, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu’nun bugün yazılı basında yer alan açıklamalarına yanıt verdi.
Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Eren’in, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in “İstesek 2 saatte Roberto Carlos’u getirirdik” şeklindeki açıklamasına, bugünkü gazetelerde, “Carlos’u getirin parasını biz verelim. Ze Roberto ile görüşemediler bile... 1 ay bu konu ile kamuoyunu meşgul ettiler. Sahte menajerlerle Beşiktaş’ın parasını kaptırdılar. Beşiktaş’ı Avrupa’da kimse tanımıyor” diyen Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu’na yanıtıdır:

“Sayın Başkanımız’ın ifadeleri asla Fenerbahçe’yi hedef almazken, İlhan Ekşioğlu’nun Beşiktaş’ı hedef alan bu açıklamaları gündeme gelme ve polemik yaratma çabasından başka bir şey değildir.

Beşiktaş’ın istediği her futbolcuyu transfer edecek gücü olduğu ortadadır. Beşiktaş’ın Nobre, Delgado gibi yıldızlardan sonra Ricardinho’yu da transfer etmesi belli ki İlhan Ekşioğlu’nu çok üzmüş. Zira kendileri uzunca bir süre Roberto Carlos’un transferiyle kamuoyunu meşgul edip, bunu gerçekleştiremediler. Aynı şekilde aylarca dünyanın en ünlü teknik direktörlerini getireceklerinden söz edip, Zico ile anlaştılar.

“Carlos’u getirin parasını biz verelim” sözleri Fenerbahçe’nin bir yöneticisine yakışmayacak ifadelerdir. Bu açıklamayı yapana, “Madem getirecek paranız vardı niye getiremediniz? Paranız var da lobiniz yoksa biz size yardımcı olalım” deriz.

Kamuoyunu meşgul etme konusunda Kulübümüz’e yönelik suçlamalarda bulunan İlhan Ekşioğlu da çok iyi biliyor ki, bu konuda kimse Fenerbahçe ile yarışamaz. Hatırlanacağı gibi bütün yaz boyunca Fenerbahçe Başkanı Sayın Aziz Yıldırım, “geliyorum, gidiyorum” diyerek kamuoyunu yeteri kadar meşgul etti.
Öte yandan Beşiktaş’ın sahte menajerlere para kaptırdığını iddia eden Ekşioğlu, bunu ispatlamak zorundadır. Aksi halde kendisi bu sözlerinden dolayı müfteridir.

Sayın Ekşioğlu’nun Avrupalılar’ın Beşiktaş’ı tanımadığını iddia eden sözleri ise bazı gerçeklerden habersiz olduğunu da gösteriyor. Dünya futbolunun en saygın kurumlarından IFFHS istatistiklerinde, Beşiktaş’ın Fenerbahçe ve Galatasaray’ın çok önünde yer aldığını kendisine hatırlatmak isterim. Bu sıralama Beşiktaş’ı tanımayan Avrupa’nın Fenerbahçe’yi ne kadar tanıdığını da göstermektedir!

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.”

Süleyman Eren
BEŞİKTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi

Bu cümlelerin altına imzamı atarIM süper açıklma ilk defa beşiktaşın iyi yönetildiğini bu sene hisediyorum HELAL SİZE YÖNETİM!!!
SESENOUMA Ofline