Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2009, 16:21   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Manisaspor galibiyet peşinde!

Manisaspor galibiyet peşinde!

Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligin 3. haftasında karşılaşacakları Trabzonspor'u yenerek galibiyetle tanışmak istediklerini belirtti. Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) yönetimi, Trbazonspor maçı öncesinde Manisasporlu futbolculara dayanışma yemeği verdi.
MOSB lokalindeki yemeğe, Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Özel, MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek ve yönetim kurulu üyeleri ile Manisasporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Teknik Direktör Mesut Bakkal, kendilerine verilen desteğe layık olmaya çalışacaklarını, ligde hiçbir maçın kolay olmadığını belirterek, şöyle dedi:
''İlk iki haftada sahadan 1'er puanla ayrıldık. İkinci maçta galibiyeti son dakikada kaçırdık. Ligde yenilgisiz takımlardanız. Bu hafta sahamızda rakibimiz Trabzonspor'u yenerek galibiyetle tanışmak istiyoruz. Taraftarlarımızın, yöneticilerimizin bize verdiği desteğe layık olmaya çalışacağız. Simpson cezalı ama yerine oynayacak arkadaşım kendisini aratmayacak.''
MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek de futbolculardan galibiyet sözü alarak, ''Kentte yalnız değilsiniz. Tüm Manisa sizin yanınızda, biz de OSB yönetimi olarak maddi ve manevi her türlü desteğe hazırız. Galibiyetle tanışmanızı bekliyoruz. Pazar günü alacağınız galibiyet bizim için çok anlamlı olacak'' dedi.
(TUR-BAH-SÇ)
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla