Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2009, 02:26   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sion : 0 Fenev : 2

UEFA Avrupa Ligi'nde grupları hedefleyen Fenerbahçe, play-off maçında İsviçre'nin Sion takımına konuk oldu. Karşılaşma boyuncu mutlak gol pozisyonlarından yararlanamayan Sarı-Lacivertliler, her iki yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı ve rövanş için büyük avantaj yakaladı.

Click the image to open in full size.

FC SİON-FENERBAHÇE MAÇININ ARDINDAN
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda FC Sion’u 2-0 yenen Fenerbahçe, rövanş maçı öncesinde büyük bir avantaj elde etti. Sarı-lacivertliler, Dos Santos ve Kazım’ın attığı gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak, 27 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da yapılacak rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj yakaladı.
DENİZ’İN ŞANSSIZLIĞI
Bu sezon ilk kez resmi bir maçta ilk 11’de sahaya çıkan Deniz Barış, şanssız bir şekilde sakatlanarak, ilk yarıda sahayı terk etti. Karşılaşmanın 25. dakikasında kaleci Volkan Demirel’e geri pas verirken sakatlanan Deniz’in yerine 28. dakikada Önder oyuna girdi.
DOS SANTOS 3. GOLÜNÜ ATTI
Fenerbahçe’nin yeni transferi Dos Santos, sarı-lacivertli forma ile resmi maçlarda 3. golünü attı. Deplasmandaki Honved maçında ve Sivasspor maçında orta sahadan aldığı topla 3 kişiye çalımlayarak attığı golden sonra Brezilyalı futbolcu, FC Sion deplasmanında da golünü attı. Dos Santos’un golünden sonra Brezilyalı futbolcu, gol sevincini Kazım ile birlikte dans ederek yaşadı.
Kazım da Sivasspor maçının ardından FC Sion’a da gol atmayı başardı.

SEMİH İLK KEZ OYNADI
Fenerbahçe’nin Almanya kampında sakatlanan ve uzun süre tedavi olan Semih, bu sezon ilk kez resmi bir maçta forma giydi. FC Sion maçında 63. dakikada Deivid’in yerine giren golcü futbolcu, 85. dakikada Kazım’ın attığı golün asistini yaptı. Bu arada, Emre 76. dakikada oyundan çıkarken kaptanlık pazubandını Semih’e verdi.
Öte yandan, maçın 46. dakikasında Fenerbahçeli taraftarlar tribünlerde meşale yakarak, tezahüratlar yaptı. Karşılaşmanın 47. dakikada Roberto Carlos’un ceza alanı dışından sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, ağlara giden golü, hakem Stalhammar, Dos Santos’un eline çarptığı gerekçesiyle iptal etti. Diğer yandan, karşılaşmayı 9 bin 500 kişinin izlediği bildirildi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla