Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2009, 19:01   #68
xenb

xenb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mrve_bJk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
O herkes dediğiniz kesim kendi transferlerine dönüp baksın. Poulsen'in kapısında sabahlayıp, Cristian diye Maldonado'nun bir kademe yukarısında adamla dönünce sizin aklınıza dalga geçmek gelmiş miydi..?

Para verildiğini nerden çıkarıyorsunuz yahu? Kiralama bedeli filan ödenmemiş.. Ben mi yanlış biliyorum?

-Ayrıca kimi önerirdiniz, kimi alsaydık daha iyi olurdu? Yapmayın lütfen, çok baş ağrıtabilecek bir gedik kapandı.
Savunmanı anlıyorum tabi ki hepimiz Beşiktaşlıyız ve hepimiz kahroluyoruz..eğri oturalım doğru konuşalım diyorsak evet çok fiyasko bir yönetim ve alay konusu olacak kadar da ilginç hareketler yapıyorlar.Çifte kupa diyoruz ama unutmayalım ki Mustafa denizli için bile ben başkan oldukça bu kapıdan içeri giremez diyen bir başkanın yine tükürdüğünü yalayıp onu getirmesiyle kazanılmış bir çifte kupa var ortada.demek ki nedir bu adam söylediklerinin ya arkasında duramıyor yada Beşiktaş'a başkan olacak özelliklere sahip değil. Burda kalkmış alay ettiğim birşey varsa Beşiktaş değil Yıldırım demirörendir.ve kendisi alay konusu olmayı fazlasıyla hak ediyor.Tabi herkesin fikri kendine bu yazdıklarım işin bence kısmı bu yüzden çokta gerilmeye gerek yok diye düşünüyorum herkesin fikrine saygımız var.