Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2009, 04:22   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Yuvama geri döndüm'

Beşiktaş'ın 1 yıllığına kiraladığı İbrahim Kaş, “Mustafa Denizli istedi ve bu transfer gerçekleşti. Yuvama geri döndüğüm için çok mutluyum” dedi.

Click the image to open in full size.
Getafe’yle yapılan görüşmelerin ardından 1 yıllığına kiralanan ve Beşiktaş’ın Ankara’daki kampına katılan İbrahim Kaş, ayağının tozuyla çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Zorunluluktan değil, hocam Mustafa Denizli istediği için yuvama döndüm” diyen Kaş, “Gerçekten çok mutluyum. Beşiktaş’ta büyüdüm, burada yetiştim. Getafe’de geçen sene fazla forma şansı bulamadım. Hoca değişiklikleri nedeniyle de aradığım ortamı yakalayamadım. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli’nin beni istediğini öğrendim. Bu durum, benim için işleri kolaylaştırdı. Beşiktaş’a geri döndüğüm için çok mutluyum. Elimden geleni yapacağım ve takımıma faydalı olacağım” ifadesini kullandı.
Sadece 8 maçta oynadı
Beşiktaş’tan 2007-2008 sezonu sonunda ayrılan İbrahim Kaş, bedelsiz olarak Getafe’nin yolunu tutmuştu. İspanyol temsilcisinde fazla forma şansı bulamayan genç savunma oyuncusu, 1 yıllık ayrılıktan sonra tekrar futbola başladığı Beşiktaş’a döndü. Geçen sene Getafe’de 8 maça çıkan İbrahim, 491 dakika sahada kalmış ve 4 sarı kart görmüştü.


fanatik
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla