Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2006, 12:34   #48
xarizma

xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bobo, "Beşiktaş'ta kalacağım"

Kartal’ın devre arasında kiraladığı Brezilyalı golcü bu ifadeyi kullanıp, ‘Başka bir ülkeye ve takıma gitmek gibi bir niyetim yok. Beni asıl gerçek performansımı ortaya koyduğum zaman izleyin’ şeklinde konuştu.
Click the image to open in full size.

Ligde geçen hafta A.Gücü maçında 85'te Tümer'e yaptığı asistle galibiyette pay sahibi olup, önceki gün de G.Antep ağlarını iki kez havalandırarak kupada finalin kapısını aralayan Bobo, uzun yıllar Beşiktaş'ta forma giymek istiyor. Kartal'ın devre arasında Corinthians'tan 150 bin dolar karşılığında kiraladığı Brezilyalı forvet, 'En büyük hedefim Siyah-Beyazlı forma altında 5-10 yıl gibi uzun bir süre oynayabilmek' dedi.

ŞU ana kadar 5'i kupada 13 resmi maçta 5 gol atıp, 3 de asist yapan, 21 yaşında 1.86 boyundaki Sambacı'nın, Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon dolar istediği öğrenildi. Hollanda'daki 21 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda parlayan Bobo'nun Bayern, Hertha Berlin, Dortmund, İnter ve PSV'nin de listesinde olduğu ileri sürüldü.

Hala yüzde yüz kapasiteye ulaşmadığını belirten Bobo, 'Kalmam için teklif bekliyorum. Türkiye'de ve Beşiktaş'ta olmaktan çok mutluyum. Herkes bana yardımcı oluyor. Takımda aynı dili konuşan birkaç oyuncu daha olsa belki daha verimli olabilirim. Kendime Adriano'yu örnek alıyorum. Bizim takımın yıldızı Sergen. Şampiyonluk yarışında yokuz ama kupayı mutlaka almak istiyoruz. Ligde Fener'in şampiyon olacağını düşünüyorum' şeklinde konuştu.

Kaynak : www.bjkhaber.net
xarizma Ofline