Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2009, 13:42   #1
CinGO
 
CinGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökhan Zan da geri dönüyor!

'Beşiktaş yönetim kurulu Galataray'a kaçan Gökhan Zan'ı geri almak için düğmeye bastı' Erce Kaftan'ın köşe yazısı:
Gökhan Zan da geri dönüyor!

'Beşiktaş yönetim kurulu Galataray'a kaçan Gökhan Zan'ı geri almak için düğmeye bastı' diye bir haber okusanız ne kadar şaşırsınız? İşte size özel haber... İnanın bu da gelecek başımıza. İlk önce ben veriyorum bu haberi. Tüm meslekdaşlarımı atlatıyorum!

Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Beşiktaş yönetimi ilklere imza atıyor! İnanın bana bunları başka bir yönetim yapsa Beşiktaş Meydanı'nda çoktan darağacı kurulmuştu. Osmanlı dönemi olsa Başkan çoktan sürülmeliydi Fizan'a!

İbrahim Kaş geçtiğimiz sezon İspanya'ya kaçmıştı. Söylemeodiği laf kalmadı.
İki sezon önce Beşiktaşlı futboculara tekme tokat saldıran Aurelio da listenin başında.
Herhalde "Tümer de gelsin" diye kamuoyu oluşturuluyor.
İnanın bana çok başarılı bir çalışma bu.

Demirören yönetiminin yaptıklarını bir aklınızdan geçirin. Başınıza ağrı girdi değil mi? Yok yok vazgeçin... Gerçekten ilaçla bile geçmeyecek bir ağrı değil mi?
İbrahim Kaş, Aurelio... Bunların yanına bir de Tümer gelse fena olmaz değil mi? Ah bir de Gökhan Zan da gelirse ekmekli kadayıf gibi!

Başkanın en yakın arkadaşlarından biri Haldun Üstüner... Çocuklukları beraber geçmiş...
Yıldırım, Haldun diye seslenmiyorlar birbirlerine; "kelebeğim" diyorlar. Ama kelebekten kelebeğe fark var. Bir kelebek gidiyor alıyor Keita'yı, Elano'yu, Kewell'ı, Baros'u.... Sen peşindesin İbrahim Kaş, Aurelio'nun ve hatta Tümer'in...
Kelebek kelebeğini arasa ve dese ki "Gökhan Zan'ı istiyoruz" Ardından bir de Tümer gelse. Hepimiz şöyle bir iyice rahatlasak.

Yine düşünüyorum ve utanç duyuyorum. Seba Beşiktaş'ın Efsanevi başkanıydı. Adamcağız Beşiktaş'a hizmet etmekten yorulmadı.
Dün ona küfür edenler, bugün Demirören yönetimine ne diyorlardır şimdi?
Dernekler, gruplar, nalbur, golfçü, sörfçü hepsi eserleriyle gurur duysunlar.
Gerçek Beşiktaşlılar kahrolurken kulübün geleceği için ağıt yakarken Beşiktaş'ı rant kapısı haline getirlenler çok acımasızsınız çook... Beşiktaşlılar gün gelir derman döndüğü zaman bunların hesabını sorarsa işte o zaman yanmışsınız siz!
__________________
Click the image to open in full size.
CinGO Ofline   Alıntı ile Cevapla