Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2009, 23:21   #10
zarko
Banned
 
zarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
omen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yoo böyle yazınca olmuyo bazılarına göre. 34 maçın 34 ü kazanılmazmış, her maç iyi futbol oynanmazmış, susup destek olacakmışız.

Çıldırmamak elde değil. Kazanmak adına yapılan bir şey yok. Kapalı defansı açabilecek bir oyuncu yok. Kanatlardan gidiyorlarda orta yapabilecek yetenekte kimse yok. Erhan güven aynı yerden adamlar ön tarafta iken 3 topuda kimsenin olmadığı arka direğe gönderiyor, adam yeteneksiz. İ.Üzülmez 2 kez orta yapacak pozisyonda iken sağına çekip acaip şeyler yapmaya çalışıyor.

Nobre yıllık 5 trilyon alıyorsa kendini parçalayacak gerkeirse rakip takımın yedeklerini dahi çalımlayıp gol atacak. Cezaalanı içinde bekleyip bi top gelsede vursam demeyecek. Ama yeteneksiz adam.

Nihatın toplam maliyeti 30 trilyonu buluyorsa canı çıkıncaya kadar mücadele edecek. Tellonun pasında o kadar müsait pozisyonu öyle heba etmeyecek.

Ama yok. Işık yok, kıpırdanış yok. hani iyi oynar, baskılı oynar ama gol atamaz umutlanırsın, haftaya atar dersin. Bugünkü maç sonunda şunu dedim daha iyi forvetlere karşı ne yapıcaz acaba. Adamların pozisyonu bizden fazla. Bizim zaten pozisyonumuz yok.
işte gerçekleri söyleyince "sen ne biçim beşiktaşlı" oluyorsun !!!
kimsenin beşikataşlılığını sorgulamak kimseye düşmez !!!
kötü oynuyoruz arkadaşlar , gerçekleri görmek , doğru bir adımdır !!
__________________
SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK
zarko Ofline