Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2009, 23:59   #39
Marcelinho1903

Marcelinho1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
RockStar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi lafa şurdan başlıyıcam ben .

Benim bu ligde şampiyonluk mücadelesi vereceğim adamlar febe ile gese ise kıyaslama yaparım. Buna kimse bişey diyemez . Bu bir .

İkincisi, kıyaslama yapmak istesemde yapamıyorum . Şu transferlere bi göz atalım ..

Fener Cristian Oliveira Corinthians Orta Saha
Andre dos Santos Corinthians Defans

<LI class=odd>Bekir İrtegün Gaziantepspor Defans
Mehmet Topuz Kayserispor Orta Saha
<LI class=odd>Özer Hurmacı Ankaraspor Orta Saha
Bilica Sivasspor Defans

galatasaray
  • <LI class=odd>Elano Blumer Manchester City Orta Saha
  • Leo Franco A.Madrid Kaleci
    <LI class=odd>Özgürcan Özcan Sakaryaspor Forvet
  • Gökhan Zan Beşiktaş Defans
    <LI class=odd>Mustafa Sarp Bursaspor Orta Saha
  • Abdul Kader Keïta Lyon Orta Saha
Ve Beşiktaş

İbrahim Kaş Getafe Defans
Onur Bayramoğlu Bozüyükspor Orta Saha

<LI class=odd>Matteo Ferrari Genoa Defans
Nihat Kahveci Villarreal Forvet
<LI class=odd>Rıdvan Şimşek Karşıyaka Defans
İsmail Köybaşı Gaziantepspor Defans
<LI class=odd>Erhan Güven Ankaraspor Defans
Michael Fink E.Frankfurt Orta Saha

Ve düşününki Türk değilsiniz, Beşiktaşlıda .. Iraklısınız, Çinlisiniz, Almansınız . Şu transferlere bakın ve kimin Şampiyonlar Ligine gideceğini tahmin edin .

Mehmet Topuz gitti, Elano gitti .. İhtiyacımız yoktu dedik .. Yönetim beceriksiz napıosun sen o koltukta diyemedik !

Bozüyükspordan adam aldık, millet Lyondan, City'den adam aldı .. 3 maçta bilmem kaç gol attı .. Nihat;'ı aldık uçarız dedik sıçrarız dedik .. Dedik de dedik .. Bi halt olmaz dedim, kızdılar .

Ama diyorum, yine diyicem .

Teknik direktör değilim, ama beyinsizde değilim . İspanya'da herhangi bi takım istese idi Nihat dönmeyecekti. Kendisi dedi bunu . İsteyen olmayınca ilk aşkım Beşiktaş ayakları .. yemezler !

Senin Nobre gibi bi golcün varsa ve Şampiyonlar Ligine gitmişsen, o lig hakikaten 3. hatta 4.sınıf bir ligtir !

Gitmek isteyen Bobo'yu takımda tutarsan ..

İbrahim Kaş'a dünya çapında transfer dersen .. Gönderirken bedava, alırken para verdiysen ..

Delgadyo'yu bu klüpten söküp atamıyosan ..

Sen berabere kalıcaksın . Hatta her sahura kalktığında dua ediceksin .. iyi ki 3 4 yemedik diye ..

Sahip çıkın diyenler gelsinler karşıma şimdi, ben sahip çıkiyim onlara . Gün geçtikçe iyi olcak diyenlerden bahsediyorum .

Bu yönetim kamera şakasıdır . Birisi bu kaydı durdursun . Biz durdurmadan !
ha söyle acik konusun canimi yeyin......
söle bi bakalim....hangi ismler gecmis....mesela deco.....10 numara olarak ismi gecti....yabanci kontenjanin dolu......bu durumda delgado gitmesi lazim...peki delgado sakat kime satacaksin??? delgado enayi degil kontratindan vazgecmez......o zaman donduralim iyilesince geri gelsin....decoyu aldik diyelim...zaman gecti ve delgado iyilesti takima geri döndü...mecbur bi oyuncuyu cikaracaksin kadrodan..oda delgado olurdu deco gelseydi...peki delgadonun kontratini fesh etmek kaca patlayacakti bize......sonrada takimi borca sokuyor diye yönetim elestirecektiniz...bence bu seneki transfer politikasi %100 dogru........daha transferede gerek yok