Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2009, 11:34   #7
_Blackseagless_
Banned

_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SfcmfcRoyal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
FARK atarz dıyordum(k) ama ne oldu 0-0 bize 2 oyuncu gelirse ilaç olur ilaçtan ote gider harika olur

1-bobo KESİNLİKLE şuan gonderilecek!!!
2-delgadonun sozlesmesı elıne verilip sen yoluna bn yoluma denilecek!!!
3-tuttugunu atan forvet alınacak!! mesela Ronaldo(şişko olanı),shevchenko,nistelrooy bu oyuncular hem tecrubeli hem yıldız hem fazla pahalı degil hemde tecrube geregi tuttugunu atan oyuncular
4-10 numaara alınacak BU OYUNCU DA KESİNLİKE VANDERVAARTtır!!! alamıyorsan KİRALA!!!

bunların maliyeti nedir

delgado sozlesmesini eline vermek = -4m euro
bobo satmak = +6 m euro
forvet almak = -4m euro
10 numara = -8m euro
yani nedir -10 m euro

bizim kulüp 10m euro rahatlıkla veremiyorsa ki bu parayı verince forma satısı flan saymıyorum ŞAMPİYOINLUK VE CL BASARISI GELECEK EMİN OLUN

bunların tek sebebi yonetimdir m.d. oyuncu ister ama yonetim benim düşündüklerimi düşünüemez!!!! ve sezon sonu hüsran olur!!!
hemşerim sana madalya takmak lazım nerde hurda çaptan düşmüş ama bir zaman isim yapmış adam varsa onu istiyorsun yeter ki isim olsun onla bunla yarışın hava atın yav bırakın bu kafayı Allahınızı severseniz .

size çok kolay geliyo sözleşme fesh etmek adam satmak . bobo nun talibi yok kime satacan hemen . Delgado nun sözleşmesini fesh etse bu sefer başlar birileri vay efendim sözleşme feshi için bu kadar para verilirmi .

maça gelince eski anadolu takımları kalmadı bir kaçı hariç kime fark atıyosun .