-Bobo her türlü oyun planında SANTRAFOR olarak görev alabilir. Nobre ise sadece kanat organizasyonlarından ibaret olan, yanlardan ortalarda etkili olabilecek ve 2. vuruşları yapabilecek bir oyuncudur.
-Bobo pres yapar, yorulmaz, 90 dakika buna dayanabilir. Nobre pres yapar, yorulur, 60. dakikadan sonra nal toplar.
Bu ikisine katılmıyorum emoricat...1.si Bobo asla tek forvet oynayamaz bence, E.Sağlam zamanında Bobo her zaman ilk 11'deydi ve ilerde tek başınaydı, 4-2-3-1 oynuyorduk, hep etkisiz kalıyordu, gerçi o zamanlar daha istekliydi, mücadele ediyordu yine, şimdi bunları da yapmıyor...E.Sağlam zamanında dikkat edersek hep Nobre sonradan oyuna girince goller geldi, yani çift forvete döndüğümüzde, son cümlende de demişsin zaten, Bobo yanında biri olunca daha iyi oluyor diye, ama bu Nobre için de geçerli, sonuçta hiçbir forvet tek kalmak istemez, 4 savunma oyuncusuylan boğuşmak istemez...2.si de, Bobo pres yapar yorulmaz falan demişsin, E.Sağlam zamanındaki Bobo deseydin tamam diyebilirdim o zaman, gerçekten mücadelesini veriyordu presini yapıyordu, ama son 1 senede ben Bobo'dan pres mres görmedim, üstelik 60'tan sonra dökülen Bobo oluyordu, aksine Nobre yorulmuyordu bence...
__________________ |