Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2009, 22:17   #92
ysn_t

ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
onursemih´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bnde maç sonrası çok kızdm ama brz sabredelm gs maçnı alıp yükselcez bnce bekleyelm brz daha sezon yarısı geldgnde çok kötü durumdaysak o zaman bu kadar kızalm, geçen sene sezon yarsnda 5.ydk ama şampiyon oldk daha 3 hafta önce başladı lig durun bakalm daha neler olacak
yıldrım demıroren gelelı kac yıl oldu 6 sanırım olanlara bı bak gozden gecır yapılan yanlısları evet gecen senekı sampıyonluk ılk 6 dakı takımları yeneme gs ve fb ortada yok sıvasla sampıyonluk yarısı yapıyoruz nerdeyse sıvasa kaptırcaktık gs fb yarısta yoksa saten sampıyon bız olmalıyız gecen sezon rakıplerımız sıvas ts ydı sımdı kım gs fb hele gs cok ıyı durumda artık yonetım degısmelı sadece futbol ıcın demıyorum bırcok yannıs yapıldı del bosque tazmınat alınan oyuncular yuksek bonservıs usutne para vererek gonderme juanfran sdenfıelt hıguen dıaatta kleberson rıcardınho vs. vs. alınan bır cok oyuncu o donemde bızde oynayıp sımdı nerede oynadıgına bakın artan borclar serdar bılgılı bırakırken 15 mılyon dolar borc vardı dıye bılıyorum sımıd o kadar artan gelıre ragemn sadece baskana 55 trılyon borc var vs. vs. ler boyle gıder sadece sportıf basarı demıyorum ben bır 10 numara bıle ronaldoyu golgede bırakacak dendı bı adam gelmedı 4 puan kaybettıysek bu eksıkten kaybettık