Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2009, 04:27   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldıray bekliyor

Beşiktaş pozisyona giremiyor, ligde puan kaybetmeye devam ediyor... Denizli onu istiyor, Başkan girişimlere başlıyor, taraftarların da Yıldıray Baştürk'e bakış açısı yavaş yavaş değişiyor...

Click the image to open in full size.
Fenerbahçe’yle oynanan Süper Kupa finali, Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ve önceki gün oynanan Gençlerbirliği maçı... Çifte şampiyon Beşiktaş, hızla kan kaybetmeye devam ediyor, takımın orta sahada yaratıcı bir oyuncuya olan ihtiyacı her karşılaşmada daha fazla belli oluyor. Kontenjanın dolu olması nedeniyle yabancı oyuncu transfer edemeyen Beşiktaş, ister-istemez yerli alternatiflere yönelmişti. Nuri Şahin’den beklediği yanıtı alamayan Beşiktaş, daha sonra gündemine aldığı Aurelio’dan da Denizli istemediği için vazgeçmişti.Eldeki son alternatif Yıldıray Baştürk ise, Kara Kartal’ın yapacağı son teklifi bekliyor... Siyah-Beyazlı camiada da Yıldıray Baştürk’e karşı bakışlar yavaş yavaş değişiyor.
Temaslar başlayabilir
Orta sahada diri bir görüntü çizen Kara Kartallar, final paslarını yapamadığı için her karşılaşmada sıkıntı yaşıyor. Bu sorunu çözebilecek isimlerin başında gelen Yıldıray Baştürk için girişimlerin tekrar başlayacağı öğrenildi. Teknik direktör Denizli’nin de ısrarla istediği tecrübeli futbolcunun, sakatlığından tamamen kurtulduğu kaydedildi. Yüksek kazancı nedeniyle Stuttgart’ın gözden çıkardığı Yıldıray’ın da Kartal’a yeşil ışık yaktığı ve transferin kısa süre içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Bilindiği gibi bir dönem Tuncay’la da ilgilenen Beşiktaş, genç futbolcunun yüksek maliyeti nedeniyle bu transferi rafa kaldırmıştı.

Fanatik
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla