Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2009, 14:05   #1
CinGO
 
CinGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın parası deniz, yemeyen d…

Beşiktaş'ın parası deniz, yemeyen d

Beşiktaş'tan kovarcasına yolladığınız bir futbolcuyu kiralık olarak tekrardan Beşiktaş'a kazandırmak nasıl bir hizmet? Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Koskoca Beşiktaş Kulübü'nde gelinen noktaya bakar mısınız? Demirören yönetiminin içinde bulunduğu yıllarda yapılan akıl almaz transferlerin kaba taslak istatistiği 60 futbolcudan 40 gönderilmiş ve ortada Beşiktaş'ın kasasından giden milyon Euro'lar var. Beşiktaş sadece Del Bosque'ye 10 milyon Euro ödemişti. Neyse şimdi gelelim İbrahim Kaş transferine: İbrahim Kaş, Beşiktaş'ın öz çocuğu, A takıma çıkarken Beşiktaş Kulübünden 500 bin Euro istiyor ve bu yönetim bu talebi geri çevirerek, İbrahim'in bedava Getafe'ye gitmesine neden oluyor. Sonrası malum, Beşiktaş yaklaşık 850 bin Euro ödeyecek. Beşiktaş, Getafe'nin Kaş için ödemek zorunda olduğu 350 bin Euro tutarındaki yetiştirme bedelinden de vazgeçti. Şimdi böyle bir işi başka hangi yönetim yapar. Beşiktaş resmen bir bataklığa doğru çekilmek isteniyor. Bakın bu seneki yapılan işler 3. ligde bir takımda olsaydı. Yer yerinden oynardı. Şimdi kimse bana "Biz iki kupa aldık" bize kimse bir şey diyemez tarzından basit ve bir o kadar da çapsız laf etmesin.

Altı senenin istatistiğini masaya koyun bakalım. Herkes kaçacak yer arar. İki kupaymış, bu işler vaka-i adiyeden olaylardır. Kupa almak, şampiyon olmak Beşiktaş eriyor ve herkes izliyor. Eğer taraftar tepki göstermeseydi şu anda Tümer Metin Beşiktaş'ın orta sahasında görev yapacaktı. Bu işler yapılırken de tüm bu işlere sessiz kalanları da ellerim patlarcasına alkışlamak istiyorum.

Son Divan kurulunda açıklanan borcun, asıl borç olmadığını hepimiz biliyoruz. Sami Albyarak'ın dediğine aynen imzamı atıyorum. Beşiktaş'ın borcu 200 trilyonun üzerinde ve tüm mali kaynakları kesilmiş ve hiçbir yerden gelecek herhangi bir gelir yok. Hal böyleyken bedava yolladığınız İbrahim Kaş kiralık olarak Beşiktaş'a geri dönüyor. Burada İbrahim'in yararlı olup olmadığı konusu gereksizdir. Çünkü ortada yaşanan tirajı komik ve bir o kadar da acıklı bir sahne vardır.

Beşiktaş'ın parası deniz yemeyen d

Biliyorum ki bu transfer de Demirören'in ve Denizli'nin inisiyatifinde gelişti. Gerçekten tarih bunları yazarken, bu işleri yapanları da affetmeyecek. Dalga geçer gibi herkesin gözünün içine bakarak bu işler yapılıyor ve birkaç kişi hariç kimseden çıt yok! Madem bu kadar Kaş'a ihtiyacınız vardı. Neden Gökhan'ı bedava verdiniz? Sonrasında sadece menajerlere 1 milyon Euro vererek, Ferrari 'yi transfer ettiniz? Ferrari'nin maliyeti 15 milyon Euro. Zapotocny'i bedava Bursa'ya yolladınız. İsteseniz, Beşiktaş'a bu kadar zarar veremezsiniz. Artık yeter çıkıp birileri de bu işlere bir dur desin.

Ama pardon Beşiktaş'ın parası deniz, yemeyen d
__________________
Click the image to open in full size.
CinGO Ofline   Alıntı ile Cevapla