Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2006, 13:45   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Wade Miami'ye yetmedi!

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de dün gece toplam 3 karşılaşma oynanırken, News Jersey Nets, Charlotte karşısında 14. zaferini elde etti. Detroit Pistons karşısında Miami Heat'de dayanamazken, Kobe Bryant yine 40 sayının üzerinde oyandı ancak Lakers, Nuggets'a mağlup oldu.

Continental Airlines Arena'da Charlotte Bobcats'ı ağırlayan New Jersey Nets rakibini 113-102 mağlup etti ve rekor kırdı. New Jersey bu galibiyetle, kendi kulüp rekorlarını kırmayı başarırken, ayrıca NBA'de bu sezon en büyük galibiyet serisine imza atan takım oldu. Richard Jefferson 40 sayı ile sezonun en iyi performansını sergilerken, bunların 26'sını ikinci yarıda rakip potaya bıraktı. New Jersey'de Jason Kidd'de 13 sayı, 12 asist ve 10 rebound ile kariyerinin 74. triple-double'ına imza attı ve takımını galibiyete taşıyan isimlerden biri oldu.

New Jersey'de Vince Carter'da takımı adına 20 sayı üreterek skora önemli katkı yaptı. Deplasmanda rakibine boyun eğen Charlotte Bobcats'de ise Raymond Felton 20 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken, oyuna sonradan dahil olan Clifford Robinson'da 14 sayı ile skora katkı yapan isim oldu.

NBA'de sezonun iki güçlü takımı Detroit Pistons ile Miami Heat'i karşı karşıya getiren maçta gülen taraf rakibini 95-92 mağlup eden Detroit oldu. American Airlines Arena'da toplam 20 bin 290 basketbol severin izlediği maçta rakibini deviren Detroit, bu sezon 4. kez karşılaştığı rakibini 3. kez devirmeyi başarırken 61. galibiyetini elde etti ve San Antonio Spurs'ün 3 maç önüne geçerek NBA rekorunu kırdı. Rasheed Wallace ve Tayshaun Prince 20'şer sayı ile Detroit'in en skorer oyuncuları olurken, Richard Hamilton'da 19 sayı ile takımı adına galibiyete katkı yapan isimlerden oldu.

Kendi evinde geceyi mağlubiyetle kapatan Miami Heat'de ise, Dwyane Wade 29 sayı, 9 ribaunt, 6 asist ile takımının en skorere oyuncusu olurken, 28 sayı ile oynayan Shaquille O'Neal'in çabası ise galibiyete engellemeye yetmedi.

Pepsi cebter'da Denver Nuggets'a konuk olan Los Angeles Lakers rakibine 110-108 mağlup olurken Kobe Bryant bir kez daha 40 sayının üzerinde oynadı ancak takımının mağlubiyetini engelleyemedi. Kobe, 41 dakika süre aldığı maçı, 42 sayı, 8 ribaunt, 1 asist ile tamamlarken, Lamaar Odom'da 16 sayı ile Lakers adına skora katkı yapan isimlerden oldu. Denver Nuggets'da ise Carmelo Anthony 33 sayı ile takımının en fazla sayı üreten oyuncusu olurken, Francisco Elson 21 sayı, 11 ribaunt ve Marcus Camby'de 10 sayı, 11 ribaunt ile double-double yaparak galibiyette başrol oynayan isimler oldular. Denver'da oyuna ilk 5'te başlayan tüm oyuncular çift haneli sayılara ulaşarak maçı tamamladılar.

NBA'de dün gece oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Charlotte: 102, New Jersey: 113,
Detroit: 95, Miami: 82,
LA Lakers: 108, Denver: 110
07.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline