Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2009, 10:21   #31
Deschain
 
Deschain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sn. Çakar,
Gazetecilik kimliğinize istinaden benim bir kaç sorum olacak.

1-1993 yılında Aydınspor-Beşiktaş maçında durum 1-1 iken son dakikalarda Şifo Mehmet'in 1.5 metre geriden gelip attığı nizami golün ofsayt gerekçesiyle sayılmadığı bir ortamda hakem camiasının içindeyken, o gölü iptal eden hakem arkadaşınıza hesap sordunuz mu?Çünkü o gol olsaydı bir hafta sonra oynanacak gs maçına ligin bitimine 2 hafta kala Beşiktaş 2 puan önde girecekti.
2-1993 yılında Aydınspor maçından sonraki gs maçına ne tesadüf siz atandınız.O maçta gs lehine maç 1-1 iken çaldığınız saçma sapan penaltıyı (Bako kurtarmıştı o penaltıyı), yine maç 1-1 iken Feyyaz'ın biçilmesine çalAmadığınız penaltıyı ve maçın sonlarına doğru eyyamcı düdüklerle maçı 1-1 kitlediğinizin hesabını verdiniz mi?
Aydınspor maçıyla gs ve Beşiktaş'ın puanlarının eşitlendiği ve bir sonraki hafta gs-Beşiktaş maçında maçın berabere bitirilerek puan eşitliğinin korunduğu bir ortamda son hafta averaja kalan bir şampiyonluğun 8-0 gibi bir sonuçla elde edilmesi sonucu vicdanınıza hesap verdiniz mi?

3-1996'da İstanbulspor-gs maçında 96. dakika da arif erdeme orta sahadan penaltı çalan hakem arkadaşınıza hakem camiasından biri olarak hesap sordunuz mu?
gs ve Beşiktaş arasındaki puan farkı 5 idi.O penaltı olmasa fark 3'e inecekti ve bir sonraki hafta İnönü'de Beşiktaş-gs maçı vardı.

4-Bir hafta sonraki Beşiktaş-gs kader maçına 3 sene önceki gibi sizin atanmanız bir tesadüf müydü? O maçta Beşiktaş 1-0 öndeyken, 85. dakikada Alpay'ın hakan şükürün omzuna çarpan parmakları sonucu şükürün düşmesine penaltı çalmanız sonucu
maçın 1-1 olması karşısında hesap verdiniz mi?
Ve istanbul maçıyla 3'e düşecek, İnönü'de Beşiktaş'ın galibiyetiyle eşitlenecek puanların, 2 penaltıyla hala 5 puan fark oluşturması ve şampiyonluğu belirlemesi konusunda size hesap soruldu mu?

4-Şampiyonluğu belirleyecek kritik Beşiktaş-gs maçlarına sizin verilmeniz ve bu maçların 1-1 bitmesi sizin meşhur lafınızla "Bir tesadüf müdür?"

5-Hafızam beni yanıltmıyorsa size kurşun sıktıranları bildiğinizi söylemiştiniz ve hatta açıklayacağınızı da eklemiştiniz, neden açıklamıyorsunuz?Yoksa size kurşun sıktıranlar hala futbol camiası içinde olan mafya ile ilişkileri herkes tarafından bilinen ama yazılmayan, hatta mafya zoruyla transfer bitiren bu yönetici/başkanlardan korkuyor musunuz?Yargıya ve en önemlisi mensubu olduğunuz basına güvenmiyor musunuz? Güvenmiyorsanız neden?

6-Geçen sene "SIR" ilan ettiğiniz Büyük Mustafa Denizli'ye bu sene daha henüz 3. haftadeyken neden bu kadar ağır ithamlarda bulunuyorsunuz.Hep asi ve cesur olduğunuzu bas bas bağırdığınız halde Beşiktaş'a saldırı konusunda neden renkli medyayla hemfikirsiniz?

Sn. Çakar bunu okur musunuz ya da bu yazı size bir şekilde ulaşır mı bilmem ancak Sade bir vatandaş ve bir Beşiktalı olarak önce siz bana hesap verin.
Koskoca Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Başkanı'nın muhattabı siz değilsiniz.
Bu tip açıklamalardan önce bir düşünün hatta naçizane tavsiyem belli ki tatile ihityanız var.Giyin bikininizi şöyle bir denize, havuza falan girin AÇILIRSINIZ.
__________________
HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ

MuTLu aşK YokTUr
BEŞİKTAŞK VARDIR

Konu Deschain tarafından (25-08-2009 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir..
Deschain Ofline   Alıntı ile Cevapla