Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2009, 10:25   #10
omen

omen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yo olmuyor demekki. Yani biz susacağız, takım çok kötü de oynasa biz tribünlerde yerimizi alıp şarkılar türküler söyleyip destekleyeceğiz. Elbet birgün iyi olur diye.

Evet elbette destekleyeceğiz ama kötü gittiğinde bişeyler sessiz kalmayacağız. Karşılıksız aşk yaşıyoruz elbette. Ancak şunu sorarım Beşiktaşımız niye var lige başladığında hedef şampiyonluk diye başlar demi? kupalar, galibiyetler, goller filan yani siz gelin bizi destekleyin biz de size başarı vaadediyoruz diyorlar değil mi?

Öylesine sadece sevilmek için kurulmadı bu kulüp değil mi? Dünyada kimsenin sahip olmadığı bir taraftar gurubuna sahip.

Bakın ben taa Bitliste yaşıyorum burda görev yapıyorum. Her yıl 4-5 tane maçı izlemeye istanbula geliyorum, her yıl en az 500 tl civarında alışveriş yapıyorum kartal mağazasından. Bana pahalıya patlıyor çoğu zaman kredi kartımı kullanmak zorunda kalıyorum. Aklımdan zorum mu var? Hayır ben beşiktaşımı seviyorum.

Şimdi arkadaşımız sakatlar iyileşsin filan diyo. Niye şimdi oynayanlar büyük ümitlerle transfer edilmedi mi? Bu transferler yanlış dediğimizde onada karşı çıktınız, transferler iyi diye. Şimdi sakatlar iyileşsinde filan. Yahu geçen seneki takımı gözler arıyor durum ortada. Yeni transferlerin hiçbiri tutanamadı. 3 hazırlık 1 kupa 3 lig maçı oynamışız durum ortada.
omen Ofline   Alıntı ile Cevapla