Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2009, 16:27   #29
northwest_eagle

northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu nasıl bir zihinyiettir ya ?

Bir taraftarın kendince yanlış olduğunu düşündüğü şeyleri dile getirmesi , tepki göstermesinin özel hayatındaki ezkilikle büzüklükle ne alakası var?
Ayrıca
Sana milletin özel hayatları hakkında yorum yapma hakkını kim verdi ?
Hiç tanımadğın insanların özel hayatlarını nerden biliyosun ?

Evet bende yönetimi sonuna kadar eleştiriyorum ,
Beşiktaşa yakışmadıklarını ve bu kulübü uçuruma sürüklediklerini düşünüyorum.
Bu yılki takımdan da memnun değilim ,
şampiyonlar ligi gibi üst düzey bir organizasyon için çok yetrsiz olduğunu , gerektiği gibi takviye edilmediğini düşünüyorum.
İlk 3 haftadaki performansında kötü olduğunu şurda 1 ay sonra şamiyonlar liginde oynayacak takımın çok daha iyi seviyede olması gerektiğini savunuyorum....

Eeee Beşiktaşlı değilmiyim yani ben yada iyi gün dostumuyum ? yada özel hayatımda ki ezikliği bunları söyleyerekmi kapatıyorum?
Ne alakası var ?

Burada eleştiri yapan arakadaşların hiçbirinin maça gitmeyelim takımı desteklemeyelim kötek olalım , küfür edelim gibi şeyler dediğini görmedim., herkes kendince yanlış gördüğü noktaları söylüyor. Ne için ? Beşiktaşın iyiliği için.
Beşiktaşlı bir tek siz değilsiniz ve herkes bu takımın iyiliğini istiyor.
Evet gerçek taraftarlık takımını sahada kayıtsız şartsız desteklemektir doğru .. Ama yönetimi değil !!!!
Yada şöyle söyleyim takımını sahada desteklerken , yapılan yanlışlara da koyun gibi tepkisiz kalmak her yapılana eyvallah demek değildir taraftarlık...
Atatürk'de ülkesini çok seviyordu ama senin mantığına göre padşiahın yaptıklarını eleştirip , isyan etmesi ya gerçek yurtsever olmadığını , yada özel yaşantısındaki ezikliği bu şekilde kapatmaya çalıştığını gösterir. !!!

Fazla uzattım , ama burda yapılan her eleştiriden sonra eleştiri yapan herkesin hain ilan edilmesine ,içimizdeki irlandalı gerçek beşiktaşlı olmamakla filan itham edilmesine alışmıştık da , özel hayatlara da laf edilince fazla oldu artık
Nokta.Arkadaşım önünde saygı ile eğiliyorum.

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla