Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2009, 16:41   #9
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yılın en az gol yiyen takımı olucaz bu sene iddaa ediyorum ama çok az gol atıyoruz inanılmaz zorlanıyoruz ilk yarı boşa gitti uğur fink ernst i denedi uğur yapamadı ikinci yarı daha iyiydik ama olmadı işte gençler çok iyi oynadı bu akşam onunda etkisi var ancak ne olursa olsun 2-3 net pozisyonumuz olmalıydı sadece nihatın çaprazdan şutu vardı bşka net pozisyon yoktu buna çok üzüldüm inşallah daha iyi oluruz sakatlarımızın bir an önce takıma gelmesi şart onların eksikliği çok hissedliyor

2 yiyip 4 atmayı 0-0 a 1-0 a tercih ederim..Gol atamadıktan sonra az gol yemişiz ne önemi var ki?

Kadro yapısı bu sezon şampiyonluğun rakiplerde olacağını gösteriyor bize zaten..3 haftalık futbola bakıp konuşmuyorum ben..Formumuzu yükseltsek bile gol sıkıntısı yaşarız..Deplasmanlarda çok zorlanırız..Rakiplerimiz 3er 5er gidiyor..Geçen seneki kadar basit bir lig olmayacağı en başından belliydi..Biz de kadro kalitemizi güçlendirmeliydik..Ama yönetim geçen sezonki başarıyla 4-5 yıl idare etmeyi planlıyor muhtemelen...Yazık olacak yine..