Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2009, 10:23   #13
_Blackseagless_
Banned

_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
omen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mantıklı nasıl olunur biliyormusun?
1- 3 yıldır sana hiçbir şey oyanamayan Delgadoya yeniden sözleşme imzalatırsan böyle olur. Baştan yapma sözleşmeyi mantık budur işte. Adam ha sakat ha sağlam katkısı nedir takıma hiç. Sanki demirörenin oğlu.

2- Nobre gibi birisine o kadar para vereceğine çok daha iyi adam alabilirdin mantık budur işte. CL kalacaksın ve nobreye güveneceksin.

3- Nihat ve ferrariye ödenen paralar yerine çok daha iyi adamlar alınabilirdi. Ama doğru kazık yemek varken niye iyi adamlar alınsınki,

Yönetimin bu kadar rezilliğine bu kadar beceriksizliğine uçup giden onca para için bana mantıktan söz etmeyin.

Abicim madem böyle çok biliyorsunuz bu işi vırvır edeceğinize çıkın aday olun Allah aşkına . size çok kolay geliyo bu işler . Manager oyununda bile o kadar kolay değil transfer yapmak . Başkan tek başına koşturuyo herşeye ekibinde bir tane ona yardım edecek iş bilen adam yok haliyle başkan da tek başına ancak bu kadar yapabiliyor . herşeye aşırı negatifsiniz yani başkan ronaldinho yu getirse ona bile mırınkırın edecekmişsiniz gibi havanız var abi , yapmayın allah aşkına biraz iyi düşünelim ki iyi olsun herşey ayrıca nihat ve ferrari hakkında dediklerinize katılmıyorum .

Konu _Blackseagless_ tarafından (27-08-2009 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir..
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla